Neler Yeni

ben bir kasa aldım ama bir türlü biosta ayarlıyamadım

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
merhabalar ben dark daimond pro full mesh kasa aldım montajı yaptım ama bir türlü bios ta kasa fanlarını kontrol edemiyorum 1 tane değil 4 adet var anakart üzerinden sadece sys fan diye bişi var acaba ondan mı beni bilgilendiriseniz cok sevinirim

anakart msi b450m a pro max

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
SYS_FAN portuna mı takılı fanlar?
Eğer port boşsa, kasanın arkasında kontrolcü vardır büyük ihtimalle.

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SYS_FAN portuna mı takılı fanlar?
Eğer port boşsa, kasanın arkasında kontrolcü vardır büyük ihtimalle.
şuan da takılı değil sys fan 4 lü iğneli ama kasa nın girişi 3 lü onda bişi yok 4 tünü nasıl sys fanına bağlıyacam kontrol dediniz acaba hangisi oluyor

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
şuan da takılı değil sys fan 4 lü iğneli ama kasa nın girişi 3 lü onda bişi yok 4 tünü nasıl sys fanına bağlıyacam kontrol dediniz acaba hangisi oluyor
Kasanın fanları çalışıyorsa ya kontrolcü vardır ya da molexe bağlıdır, arka kapağı açıp fan kablolarını takip edin nereye gidiyor fotoğraf atın.

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın fanları çalışıyorsa ya kontrolcü vardır ya da molexe bağlıdır, arka kapağı açıp fan kablolarını takip edin nereye gidiyor fotoğraf atın.
ben molexe bağladım ama çalışıyor hicbir sıkıntısı yok yok sadece bios ta yok onu diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa'nın kontrolcüsü var mı? Ondan kontrol edebilirsiniz.
nasıl bişi oo herhalde yok

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
merhabalar ben dark daimond pro full mesh kasa aldım montajı yaptım ama bir türlü bios ta kasa fanlarını kontrol edemiyorum 1 tane değil 4 adet var anakart üzerinden sadece sys fan diye bişi var acaba ondan mı beni bilgilendiriseniz cok sevinirim

anakart msi b450m a pro max
Eğer fanları anakarttaki sys_fan portlarına takmazsan veya fan çoklayıcı kullanıp onun anakart bağlantısını yapmazsan hız ayarını yapamazsın.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben molexe bağladım ama çalışıyor hicbir sıkıntısı yok yok sadece bios ta yok onu diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bişi oo herhalde yok
Üzerinde tuş olan kablo giren bir kumanda gibi bir şey.
Fan çoklayıcı almanız gerekiyor, anakarta bağlamadan BIOS'dan kontrol edemezsiniz.

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom