Bugün Büyük Taarruz Zaferi'nin 104. Yıldönümündeyiz.
Başta Gazi Paşamız olmak üzere tüm paşalarımızın ve askerlerimizin ruhu şad olsun.
Ağustos ayı Türk'ün...
19 yaşındayım 15 yaşından beri hep bi orta segment kasa hayalim vardı nasip olmadı bi türlü. Ama ikincielden parça parça toplamaya başlayayım ne zaman...
Rockstar'ın bugünkü tanıtım videosunda da Türkçe dil desteğinin olmadığını gördüm. Evet, o kısacık videoda Türkçe altyazı koymak yüksek ihtimalle 5-10...
Herkese merhaba, 4 aydır tek başıma ufak bir proje geliştireyim dedim ortaya bu oyun çıktı. Yaptığımız seçimlerle 9 farklı sona ulaşabileceğimiz bir metin...
Hiç izleyecekte vaktim yok ya maalesef şu ara aşırı yoğun bi 31 oteli videosu gördüm bir tek onu izlemiştim zamanında gidip AI'e özetletebilirim ama napmış...
#REKLAM
Sıcak fırsatlar konumuz hafta içi her gün güncellenmektedir. Fırsatlardan haberdar olmak için konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın.
EYLÜL...
-15 de yedi -20 deneyeceğim şimdi. Bir de PC açılırken 4650mhz görüyor ama prime 95 small fft testte 4000 üstü gören çekirdek yok. Normal mi ?
1785796542...
Görmek ayrı stabil kalması ayrı, aşırı şanslı olman lazım.
1785795980
Sen neden FPS'ye bakıyorsun ki? Önce voltajlar yeterli mi diye Prime95 smallfft...
kafayı yemelik bişey yok ama ben 5600 ile 180w gördüm nasıl olduysa
1785792806
hocam tüm ayarları atayım bende frost commender var ben sessiz fanda kullanıyorum