Phenoma
80+ Silver
Ben masaya vuruyorum ekipmanlar yerineBen oyun oynarken ekipmanlara zarar gelmesin diye yanıma kardeşimi alıyorum.
Sinirlenince iyi dövülüyor
Ben masaya vuruyorum ekipmanlar yerineBen oyun oynarken ekipmanlara zarar gelmesin diye yanıma kardeşimi alıyorum.
Nasıl kıyıyorsunuz ekipmanlara ya ben elimi kaldırıyorum ama sonra masaya vuruyorum kıyamıyom ekipmanlaraEvet doğru duydunuz ben bu haftanın bahtsızım Mouse bozuldu (rampage smx r50 howl) Everest SM-G72 buldum idarelik mouse tu geçen gün server lagı yüzünden tilt olup mouse a saldırdım sağ taraftaki katı şey kırıldı kablosuz mouse buldum pil lazım ama 1 tane buldum diğeri yok kablosuz mouse unda pil yerindeki demir şey yamulmuştu kısacası yeni mouse içinde 8 gün beklemem gerekiyor rival 3 alıcağım sadece duygularımı sinirimi boşaltmak için açtım
Benim erkek ama dövmüyorum çünkü küçükKeşke erkek kardeşim olsaydı
Yazık çocuğa be dövmeBen oyun oynarken ekipmanlara zarar gelmesin diye yanıma kardeşimi alıyorum.
Dövmüyorum sadece hile falan denk gelince uçan tekme atıyorumYazık çocuğa be dövme
Sabah git pusu kur ancaAkşama kadar hala stock kalırmı sizce bimdeki ekipmanlar için
Kalmaz bimdeki ucuz şeyler kapış kapış gidiyor.Akşama kadar hala stock kalırmı sizce bimdeki ekipmanlar için
Cuma günü.Sanırım alamicam ya çünkü taa çarşıda ve sanırsam perşembe günü
Sabah erkenden git bulursun.Tam adres vereyim bari Kocaeli gölcük