Ben kıyaslayamadım birde size sormak istedim

Reaksiyon skoru
0
LG 27GK750F-B 27
gamebooster gb-277gcf 27
Hangisi daha iyidir size danışmak istedim
Fiyat önemli değil dostlar

Dostum 240hz ile 144Hz arasında gözle görülür bir fark yok. 2K 144Hz bir monitör alabilirsin ekran kartın 2060 Super veya üstü ise. Eğer değilse C24G1 işini görür.

ben lg yi tercih ederdim hemde panel üretebilen bir marka hemde hz olarak daha fazla

Dostum 240hz ile 144Hz arasında gözle görülür bir fark yok. 2K 144Hz bir monitör alabilirsin ekran kartın 2060 Super veya üstü ise. Eğer değilse C24G1 işini görür.
60 ile 75hz arasında bile dağlar gibi fark varken bu ikisi arasında nasıl olmasın ??

60 ile 75hz arasında bile dağlar gibi fark varken bu ikisi arasında nasıl olmasın ??
Dostum bizzat baktım. Neredeyse yoktu akıcılık olarak. Emin ol 60 ile 75 arasında olandan bile çok çok daha az.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bir gün 240hz monitöre bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi :).

Dostum bizzat baktım. Neredeyse yoktu akıcılık olarak. Emin ol 60 ile 75 arasında olandan bile çok çok daha az.

Eğer bir gün 240hz monitöre bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi :).
Aynen türkiyede tek 240hz monitöre sen baktın biz 60 bile göremedik

İlk başta ben de daha fazla fark bekliyordum ama yoktu. Yani neredeyse hiç yoktu diyebilirim. Bence gereksiz.

Aynen türkiyede tek 240hz monitöre sen baktın biz 60 bile göremedik
Neden atar yapıyorsun hemen? Hadi söyle ne kadar var? 2 türlü HZ değerinde monitöre bakmış biri 144 ile 240 arasında neredeyse fark yok diyecektir emin ol bundan.

Geri