Neler Yeni

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

Berke Gözükara

80+ Bronze
Lgs için son 1.5 ayda elinden gelen kadar çalış. Ne kadar çalışırsan o kadar kâr. Ders çıkardığını düşünüyorum bundan 4 yıl sonra üni sınavın var onda daha erken çalışmaya başlarsın. İyi dersler unutma kaybedecek 1 saatin bile yok artık

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Bende hazırlanıyorum ve suan 1 ay kaldi hic ders yüzü açmadım birazda notlarım iyi onlara güvendim bakalim ne olacak hayırlısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakkari fen lisesi 350 o.O2
Anadolu kazanırız. Ben en kötü okul notumla gideceğim burada iyi bir okul var okul notuyla alan teog zamanında 460 ile alıyormuş.

meavir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
başar
derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?
geçmiş olsun kardeşm :)))))))))))))))

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?
lise lgs puanına göre belirleniyor ama sınavla alan okul var diploma puanına göre alan okul ama açık konuşmak gerekirse 95 ortalama ile alan bir lise bile iyi değil o yüzden lgs nin tek umudun olmasını öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
ben hiç keşke demiyorum çünkü hüiç çalışmadığım sınava son gün çalışıp 100 almış insanım bana 1 ay yeterde artar
En iyimseri +5... Haklısınız. Keşke en başından çalışsaydın dostum ama keşkelerle olmuyor maalesef...

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Şu anlamda söylüyorum bazı okullar eğer öğrenci başarılıysa alıyor çünkü lgs de sadece tek bir şansın var mesela o gün kötü günün de sindir kötü bir sınav geçirmişsindir o zaman okullar alıyor seni
ortaokulda 98 altında not ortalamam yoktu ama istediğim fen lisesine puanım 5 puanla kaçmasına rağmen giremedim altındakine girdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom