Neler Yeni

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
he eğer paçayı kurtrmak istiyorsan türkçede zaten dil bilgisi çıkmayacak git bir paragraf kitabı al ve onu çöz matematiğe gelirsek onu 1 ayda düzeltmek neredeyse imkansız onda zaten iyi olman lazım fene gelecek olursak konular o kadar zor git bir konu anlatım kitabı ve soru bankası al onu çöz ara dersler için ingilizcede sadece kelimeler var inkılap ise genelde yorum istiyor ztn sınavların iyiymiş onu yaparsın diye tahmin ediyorum dinde ise bilmen gereken bazı konu bilgileri var onun dışında ayet sure vb yorumlama ve bir deneme seti haftada en az 4 tane deneme çöz böyle belki bir şey yapabillirsin
Dil bilgisi çıkmayacak?

Fradue

80+

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
sıkıntı etme sınav notlarınla iyi bir liseye girebilirsin

Swarley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Enes
Son 1 ay kalmış yapcan bişi yok şansın varsa yakın çevrende kaiteli bir anadolu lisesi bulursan yada iyi olduğunu bildiğin adrese dayalı alan anadolu lisesi biliyosan adresini okulun mahallesine aldarabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
ya ben sizi anlamıyorum birisi sınav notlarınla iyi liseye gidersin diyo biri ortalaman 95 in üstünde olsaydı giderdin diyo biri sınav son çaren diyo biri hiç çalışmadan fene gittim diyo ben hangisine inanayım bi karar verin

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dediğim gibi oyalanmayı bırak çalışmaya başla şuan her saniye hayati önem taşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya ben sizi anlamıyorum birisi sınav notlarınla iyi liseye gidersin diyo biri ortalaman 95 in üstünde olsaydı giderdin diyo biri sınav son çaren diyo biri hiç çalışmadan fene gittim diyo ben hangisine inanayım bi karar verin
bunu bize sorma kendin düşün taşın karar ver hiç çalışmadım diyenlere bakma bile

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
ortalaman 85 üzeriyse dert etme eğer ki 85 altıysa dert et çünkü artık iyi liseler 85 ort altı almıyor

Top Bottom