Neler Yeni

Ben masaüstü istiyorum ama ailem laptop alalım diyor !!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Gider
Arkadaşlar bilgisayar alacağız ailem laptop almalıyız diyor fakat ben masaüstü istiyorum . Babam her yer kablo olur diyor. Abimler yazın Kastamonu'ya nasıl götüreceksin diyor . Ama zaten abimin laptopu var lazım değil diyorum . Ama ikna edemedim yardım lazım !

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sen şimdi PC alıcaksan hangi özellikli PC alıcaksın?

Mesela 2060'lı PC mi alıcaksın? Babana 2060'lı laptop fiyatlarını göster o zaman bundan alıcağız de.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Aynı özelliklere sahip laptop Ve masa üstü bilgisayar fiyatlarını göster o zaman kendileri masa üstü alırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Gider
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen şimdi PC alıcaksan hangi özellikli PC alıcaksın?

Mesela 2060'lı PC mi alıcaksın? Babana 2060'lı laptop fiyatlarını göster o zaman bundan alıcağız de.
Ama sorun rx5700xt laptop yok . Ya fiyat farkını oda biliyor zaten . Benim için daha iyi diyor. O zaman masaüstü alalım diyorum. Ona da masaüstünü nasıl taşıyacaksın diyor .

REİS05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yavuz Cesur
hafif kasalı masaüstüler var 4.5 5 kg civarında olan kasaları tercih edebilirsin böylece hem yer kaplamaz hem de ağır olmadığı için rahatlıkla istediğin yere götürebilirsin.
Ama sorun rx5700xt laptop yok . Ya fiyat farkını oda biliyor zaten . Benim için daha iyi diyor. O zaman masaüstü alalım diyorum. Ona da masaüstünü nasıl taşıyacaksın diyor .

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bu videoyu izleterek bir nebze de olsa ikna edebilirsin belki.

Top Bottom