Neler Yeni

🎮 Bence Gamepass Kütüphanesi Özelleştirilmeli 🎮

The Semih

80+ Gold
1697735300931.png

Microsoft Call of duty firmasını satın aldı ve kütüphaneye eklenicek bununla birlikte gamepass üyeliğine zam bekleniyor, fakat benim düşüncem gamepass deki bütün oyunları oynamak zorunda değiliz. Paketi satın alırken en az 50 oyunu kendimizin seçmesi gerektiğini düşünüyorum ve buna göre bir fiyat belirlenmesini daha mantıklı buluyorum.

"thorxium"

80+ Bronze
O abonelik sistemi biraz ters gibi görünüyor, anladım demek istediğini.
Ama öyle çok olacağını düşünmüyorum, Netflix'te 50 film veya dizi seçtiğin ve ona göre bir fiyatlandırma seçeneği olan bir paket yok sonuçta, bu yüzden burada da o tarz bir şey olmaz, büyük ihtimalle. Hem zaten fiyatı da pahalı değil. Şayet zam gelirse, 200 falan olacağını düşünmüyorum, 120 falan olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze
uğraşmaya değmez bence. fiyat belirliyor ister oyna ister oynama tarzı takılıyor.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram
Alıntıyı görüntüle

Microsoft Call of duty firmasını satın aldı ve kütüphaneye eklenicek bununla birlikte gamepass üyeliğine zam bekleniyor, fakat benim düşüncem gamepass deki bütün oyunları oynamak zorunda değiliz. Paketi satın alırken en az 50 oyunu kendimizin seçmesi gerektiğini düşünüyorum ve buna göre bir fiyat belirlenmesini daha mantıklı buluyorum.
oldu paşam adamlar bunu düşünmüyor mu sence ? adam akıllı oyun sayısı 20 30 tane zaten maksat bunları oynamak yani fiyatı aşağı çekiyim al bunları oyna yapmazlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,190
Üyeler
163,797