tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
zaten ssd kotu bir ssd normal olabilir. Hd sentiel ve crystaldiskmark yukle hd sentielde bana smart bolumunu at sonrasinda crystaldiskmarkta test yap sonucunu at.
Hocam ssd anlarımda ekran kartına neden o kadar düşük vermişzaten ssd kotu bir ssd normal olabilir. Hd sentiel ve crystaldiskmark yukle hd sentielde bana smart bolumunu at sonrasinda crystaldiskmarkta test yap sonucunu at.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam ssd anlarımda ekran kartına neden o kadar düşük vermiş
SSD performans kaybetmis o yuzden dusuk cikmis. Ekran kartinda da furmak2 yukle degerleri at ama benchmark baslatmadan hwmonitor yukle ac sonra baslat arka planda calissin hem test sonucu hemde hwmonitordeki degerleri at hepsiniAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam ssd anlarımda ekran kartına neden o kadar düşük vermiş
SSD performans kaybetmis o yuzden dusuk cikmis. Ekran kartinda da furmak2 yukle degerleri at ama benchmark baslatmadan hwmonitor yukle ac sonra baslat arka planda calissin hem test sonucu hemde hwmonitordeki degerleri at hepsini
SSD performans kaybetmis o yuzden dusuk cikmis. Ekran kartinda da furmak2 yukle degerleri at ama benchmark baslatmadan hwmonitor yukle ac sonra baslat arka planda calissin hem test sonucu hemde hwmonitordeki degerleri at hepsini
ikisinide aynı anda çektimSSD performans kaybetmis o yuzden dusuk cikmis. Ekran kartinda da furmak2 yukle degerleri at ama benchmark baslatmadan hwmonitor yukle ac sonra baslat arka planda calissin hem test sonucu hemde hwmonitordeki degerleri at hepsini
Ekran kartinda sorun yok.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 dakikalık test hocam buyur
ikisinide aynı anda çektim
O zaman benchmark değerleri yanlış hocam ?Ekran kartinda sorun yok.
AynenO zaman benchmark değerleri yanlış hocam ?