Başka birinin hesabından girmelisin yada komple yeni bi hesap açmalısın gmaili numarası farklı olanarkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi beni engelleyen birinin hesabını nasıl bulcam instagramda kullanıcı adını biliyorum fakat yeni hesapta açtığımda hesap çıkmıyor ne yapabilirim
o telefondan ne kadar hesap açarsan aç göremeyeceksin arkına söyle o açsınarkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi beni engelleyen birinin hesabını nasıl bulcam instagramda kullanıcı adını biliyorum fakat yeni hesapta açtığımda hesap çıkmıyor ne yapabilirim
evet hocam gmaili farklı bir hesap açtım fakat yine olmadı acaba bu kullanıcının açabileciği tüm hesapları banla mı yaptı karşı kişiBaşka birinin hesabından girmelisin yada komple yeni bi hesap açmalısın gmaili numarası farklı olan
telefonumun içine telefon kurup yapsam olur mu acabao telefondan ne kadar hesap açarsan aç göremeyeceksin arkına söyle o açsın
Olabilir belki ipden felan yasaklamıştır pcden felan denedin mievet hocam gmaili farklı bir hesap açtım fakat yine olmadı acaba bu kullanıcının açabileciği tüm hesapları banla mı yaptı karşı kişi
öyle yapmış zaten dene yarayabilir kesin çözüm arkına söyle o açsınevet hocam gmaili farklı bir hesap açtım fakat yine olmadı acaba bu kullanıcının açabileciği tüm hesapları banla mı yaptı karşı kişi
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonumun içine telefon kurup yapsam olur mu acaba
Aynen buda mantıklı baköyle yapmış zaten dene yarayabilir kesin çözüm arkına söyle o açsın