HoYeon Jung
80+ Gold
Ekran kartını çıkar, zaten işlemcinin içinde ki ekran kartı daha güçlü.
evet ekran kartını yeni gördüm bende yok ekran kartıÇalışması gerekir hocam monitörünüzün kablosunu anakartın üstüne takın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet zayıf kalıyor.
Yukarda da yazdığım gibi harici ekran kartını satın aynı ramden 1 tane daha alın performansı görüceksiniz.
Apu işlemci alıyoruz zaten harici ekran kartına gerek yok bu zamanda çünkü çok pahalılarevet ekran kartını yeni gördüm bende yok ekran kartı
hayır taktığın ekran kartı işlemcini sınırlıyor çıkarıp bi 8 gb ram daha taksan neredeyse 2 katı olacakApu işlemci alıyoruz zaten harici ekran kartına gerek yok bu zamanda çünkü çok pahalılar
Zaten bende öyle yazdımhayır taktığın ekran kartı işlemcini sınırlıyor çıkarıp bi 8 gb ram daha taksan neredeyse 2 katı olacak
1080p lowen yüksek ayarlar mı ?
iş yerindeyim orayı kaçırdım seni konu sahibi sandım kbZaten bende öyle yazdım![]()
Problem değiliş yerindeyim orayı kaçırdım seni konu sahibi sandım kb![]()
Hocam daha yüksek olması gerekmez mi sistemde bir sıkıntı olmasın. Yüksek ayarlarda denediniz mi fps değişiyor mu diye ?1080p low
Yüksek ayarlarda 150 falan oluyor. Ama 4:3 1024x768 yapsam bile 200 anca görüyor (fps kısıtlaması falan yok)Problem değil
Hocam daha yüksek olması gerekmez mi sistemde bir sıkıntı olmasın. Yüksek ayarlarda denediniz mi fps değişiyor mu diye ?
Valorantta mı böyle diğer oyunlarda da fps düşüklüğü var mı?Yüksek ayarlarda 150 falan oluyor. Ama 4:3 1024x768 yapsam bile 200 anca görüyor (fps kısıtlaması falan yok)
Yok başka oyunlarda çok yaşamadım mesela Battlefield 1 oynuyorum ultra ayarlar 1080p. 90-100 fps.Valorantta mı böyle diğer oyunlarda da fps düşüklüğü var mı?
Windowsun grafik ayalarında Valorantı ekleyip yüksek performansa verip denediniz mi?Yok başka oyunlarda çok yaşamadım mesela Battlefield 1 oynuyorum ultra ayarlar 1080p. 90-100 fps.
Windows un grafik ayarları nerede? Hiç duymadım böyle bişey.Windowsun grafik ayalarında Valorantı ekleyip yüksek performansa verip denediniz mi?