MadResister
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 60
- İsim
- Joe
Arkadaşlar, okuduğunu anlayanlar doğru anladı. Bilin bakalım Elvan'ı vuran polisin menzil veya diğer tarikatlarla ilişiği var mıydı? Bunu aranızda hiç merak eden oldu mu bilmiyorum. Şimdi bazı ucubeler diyecekler "Vay efendim sen vatan haini bir zındıksın. Seninde FETÖ ve PKK ile ilişiğin var. Sen nasıl şehitlerimize saygısızlık yaparsın?" Bilmem ne diyen Öcalan'ı TBMM'ye davet edenlerin güruhları gelipte linçlemeye kalkışacaklar duruşu olmayıp fiyatı olanlardan. (Ucube Technopatpat üyeleri gibi.) Osman Öcalan'ın TRT'ye davet edilmesinden ve ilk çözüm süreci mevzusundan daha bahsetmiyorum bile. Kıymetli Şehidimiz Eren Bülbül fotoğrafı ile kesin ahkâm kesmeye gelecekler şimdi bana. Okuduklarını yanlış anlayıp. Başta belirttiğim şekilde amacım sadece merak etmektir. Savunmak üzerine değildir. Bahsettiğim ucube güruhlar şehit ailelerin yüzlerine hangi sıfatla bakacaklar şimdiden onu düşünsünler. Son olarak, düşüncelerinizi ve tepkilerinizi bekliyorum. Yanlışım yoksa google üzerinden konu başlığımı aratsanız ülke tarihinde ilk bu sitede görünecek. Çünkü, başka hiçbir yer buna değinmedi.