Neler Yeni

Öneri Berkin Elvan'ı vuran polisin tarikat ilişiği var mıydı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Joe
Arkadaşlar, okuduğunu anlayanlar doğru anladı. Bilin bakalım Elvan'ı vuran polisin menzil veya diğer tarikatlarla ilişiği var mıydı? Bunu aranızda hiç merak eden oldu mu bilmiyorum. Şimdi bazı ucubeler diyecekler "Vay efendim sen vatan haini bir zındıksın. Seninde FETÖ ve PKK ile ilişiğin var. Sen nasıl şehitlerimize saygısızlık yaparsın?" Bilmem ne diyen Öcalan'ı TBMM'ye davet edenlerin güruhları gelipte linçlemeye kalkışacaklar duruşu olmayıp fiyatı olanlardan. (Ucube Technopatpat üyeleri gibi.) Osman Öcalan'ın TRT'ye davet edilmesinden ve ilk çözüm süreci mevzusundan daha bahsetmiyorum bile. Kıymetli Şehidimiz Eren Bülbül fotoğrafı ile kesin ahkâm kesmeye gelecekler şimdi bana. Okuduklarını yanlış anlayıp. Başta belirttiğim şekilde amacım sadece merak etmektir. Savunmak üzerine değildir. Bahsettiğim ucube güruhlar şehit ailelerin yüzlerine hangi sıfatla bakacaklar şimdiden onu düşünsünler. Son olarak, düşüncelerinizi ve tepkilerinizi bekliyorum. Yanlışım yoksa google üzerinden konu başlığımı aratsanız ülke tarihinde ilk bu sitede görünecek. Çünkü, başka hiçbir yer buna değinmedi.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Arkadaşlar, okuduğunu anlayanlar doğru anladı. Bilin bakalım Elvan'ı vuran polisin menzil veya diğer tarikatlarla ilişiği var mıydı? Bunu aranızda hiç merak eden oldu mu bilmiyorum. Şimdi bazı ucubeler diyecekler "Vay efendim sen vatan haini bir zındıksın. Seninde FETÖ ve PKK ile ilişiğin var. Sen nasıl şehitlerimize saygısızlık yaparsın?" Bilmem ne diyen Öcalan'ı TBMM'ye davet edenlerin güruhları gelipte linçlemeye kalkışacaklar duruşu olmayıp fiyatı olanlardan. (Ucube Technopatpat üyeleri gibi.) Osman Öcalan'ın TRT'ye davet edilmesinden ve ilk çözüm süreci mevzusundan daha bahsetmiyorum bile. Kıymetli Şehidimiz Eren Bülbül fotoğrafı ile kesin ahkâm kesmeye gelecekler şimdi bana. Okuduklarını yanlış anlayıp. Başta belirttiğim şekilde amacım sadece merak etmektir. Savunmak üzerine değildir. Bahsettiğim ucube güruhlar şehit ailelerin yüzlerine hangi sıfatla bakacaklar şimdiden onu düşünsünler. Son olarak, düşüncelerinizi ve tepkilerinizi bekliyorum. Yanlışım yoksa google üzerinden konu başlığımı aratsanız ülke tarihinde ilk bu sitede görünecek. Çünkü, başka hiçbir yer buna değinmedi.
Bunun tarikatla pek alakası yok.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Arkadaşlar, okuduğunu anlayanlar doğru anladı. Bilin bakalım Elvan'ı vuran polisin menzil veya diğer tarikatlarla ilişiği var mıydı? Bunu aranızda hiç merak eden oldu mu bilmiyorum. Şimdi bazı ucubeler diyecekler "Vay efendim sen vatan haini bir zındıksın. Seninde FETÖ ve PKK ile ilişiğin var. Sen nasıl şehitlerimize saygısızlık yaparsın?" Bilmem ne diyen Öcalan'ı TBMM'ye davet edenlerin güruhları gelipte linçlemeye kalkışacaklar duruşu olmayıp fiyatı olanlardan. (Ucube Technopatpat üyeleri gibi.) Osman Öcalan'ın TRT'ye davet edilmesinden ve ilk çözüm süreci mevzusundan daha bahsetmiyorum bile. Kıymetli Şehidimiz Eren Bülbül fotoğrafı ile kesin ahkâm kesmeye gelecekler şimdi bana. Okuduklarını yanlış anlayıp. Başta belirttiğim şekilde amacım sadece merak etmektir. Savunmak üzerine değildir. Bahsettiğim ucube güruhlar şehit ailelerin yüzlerine hangi sıfatla bakacaklar şimdiden onu düşünsünler.
Ekşi Sözlük'e falanda baktım hocam. Dhkp-c terör örgütünün ismi geçiyor.
Bir çok yapı'ya bağlı olabilir yani doğu'lu ise zaten düşünce yapısı az çok belli oluyor insanın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,148
İsim
Mert Can Ergün
Güçleri ancak bize yetiyor halktan korkuyorlar her yer taksim her yer direniş

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
İşlerine geldiklerini tarikatci da yaparlar en büyük Atatürkçü de 🗿 molotof ve taşla ekmek almaya gitmiyoruz biz muhtelemen ekmek almaya gideni de en büyük Atatürkçü ilan etmiştir ekşi sözlük 🗿😁 iki sene önce kadını apartman boşluğunda taciz eden 🗿 partili birini haklı çıkarmak için kadını es@rt diye suçlayıp daha sonra bu şahsı kadın hakları yürüyüşünde eline pankart verip en ön sırada yürüttüler 😁 bu zihniyeti ciddiye alamıyorum sory.

CharlesPolat

80+ Bronze
Ekşi sözlükte geçen olayların yüzde 98'i yalan oluyor hocam orda nerde yalan yanlış bilgi var ilgi çekmeye çalışan aptallar ile dolu orda yazan şeyleri ciddiye almamanı tavsiye ederim

Top Bottom