Neler Yeni

🔥İndirim Bershka Sweatshirt 55-90₺

Bergee

80+ Silver
Ürünler orjinal olabilir ya da olmayabilir pek mühim değil sipariş verdim ve kalite bu fiyata mükemmel ötesi. İçi yumuşacık pamuk gibi kışın içinizi sıcak tutacak ürünler emin olabilirsiniz.
Kesinlikle reklam değil bizzat alışveriş yaparak test edip onayladığım tüm "Dolap" sayfalarını bu konu altında paylaşacağım hatta eve geçtiğim zaman bu konuyu daha derli toplu hale getirip kılık kıyafetlerinizi daha uyguna almanız için uğraşacağım :)

1. Sayfamız bu oldukça samimi ve ilgili bir satıcı. Sipariş verene kadar ve sipariş verdikten sonra ki süreçlerde de oldukça ilgiliydi. (Not; Defolu ürünler 55-65 civarı fiyatlara sahip diğerleri defolu değildir ama defoludan da aldım denedim göze batacak bir şey yoktu açıkçası)

2. Sayfamız'da yukarıda ki satıcıya ait buradan da aynı şekilde sipariş verdim artık satıcıyla bayağ samimiyiz diyebilirim. (Not; Defolu ürünler 55-65 civarı fiyatlara sahip diğerleri defolu değildir ama defoludan da aldım denedim göze batacak bir şey yoktu açıkçası)

DİP NOT; (2. EL ÜRÜNLERDE PAYLAŞACAĞIM SIFIR ÜRÜNLERDE İADE DEĞİŞİM VS GİBİ ŞEYLERE TAKINTINIZ VAR İSE ONA ÖZEL FARKLI BİR KONU DA AÇARIM AMA GELİP BOŞ YAPIP LİNÇ ATMAYA ÇALIŞACAKSANIZ UĞRAŞMAYIN DİREKT BERSHKAYA GİDİP 250 LİRA BAYILIP ÖYLE ALIN ÜRÜNLERİNİZİ KİMSEYE ZORLA ALDIRMIYORUM)

Son düzenleme:

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Kesinlikle yararlı bir konu olacağından eminim, takipteyim.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Ürünler orjinal olabilir ya da olmayabilir
Çok cazip değil açıkcası. Ayrıca sıcak fırsatlara ne zamandan beri ikinci el ürünler ekleniyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca değişim ve iade olmaması da evlere şenlik :D Baya profesyonel bir oluşum gibi duruyor.

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
Ürünler orjinal olabilir ya da olmayabilir pek mühim değil sipariş verdim ve kalite bu fiyata mükemmel ötesi. İçi yumuşacık pamuk gibi kışın içinizi sıcak tutacak ürünler emin olabilirsiniz.
Kesinlikle reklam değil bizzat alışveriş yaparak test edip onayladığım tüm "Dolap" sayfalarını bu konu altında paylaşacağım hatta eve geçtiğim zaman bu konuyu daha derli toplu hale getirip kılık kıyafetlerinizi daha uyguna almanız için uğraşacağım :)

1. Sayfamız bu oldukça samimi ve ilgili bir satıcı. Sipariş verene kadar ve sipariş verdikten sonra ki süreçlerde de oldukça ilgiliydi. (Not; Defolu ürünler 55-65 civarı fiyatlara sahip diğerleri defolu değildir ama defoludan da aldım denedim göze batacak bir şey yoktu açıkçası)

2. Sayfamız'da yukarıda ki satıcıya ait buradan da aynı şekilde sipariş verdim artık satıcıyla bayağ samimiyiz diyebilirim. (Not; Defolu ürünler 55-65 civarı fiyatlara sahip diğerleri defolu değildir ama defoludan da aldım denedim göze batacak bir şey yoktu açıkçası)
ikinci el bunlar değil mi

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
hocam orijinal olmayabilir demiş :D ikinci elden daha büyük sorun bence
orijinal olmasın ne olucak güzel duruyorlar pazarda bulamazsın bu fiyata :)

ayrıca ikinci el olsa bile bir sürü beden var aynı kıyafetten kendi kullandıklarını sattıgını dusunmuyorum

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
Çok cazip değil açıkcası. Ayrıca sıcak fırsatlara ne zamandan beri ikinci el ürünler ekleniyor?

Ayrıca değişim ve iade olmaması da evlere şenlik :D Baya profesyonel bir oluşum gibi duruyor.
hocam orijinal olmayabilir demiş :D ikinci elden daha büyük sorun bence
Bu kadar takıntılıysan Bershkaya gidip 250 lira verebilirsin? Bütçesi dar olanlar için bu konuyu açtım :) Pazardan alana kadar buradan almayı yeğlerim ki aldım oldukça da tatmin etti fiyatına göre ;)

reklam kokuyor buram buram hem 2. el hem orijinal değil, bu postun yeri burası mi
Ne reklamı :D Mağaza bana bile ait değil. Memnun kaldım ve paylaştım reklam olduğunu düşündüren nedir? Siz insanlara iyilik yaramıyor harbi diyorum :D Beş para etmez insanlar için iyilik yapmaya çalışıyorsun karşılığında aldığımız tepkiye bak :D Komik. (İkinci el değil orjinalliği konusunda da bir fikrim yok bershka etiketi var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem)

orijinal olmasın ne olucak güzel duruyorlar pazarda bulamazsın bu fiyata :)

ayrıca ikinci el olsa bile bir sürü beden var aynı kıyafetten kendi kullandıklarını sattıgını dusunmuyorum
İkinci el değil hocam sıfır ürünler ama deformeli olanlarda mevcut.

Kesinlikle yararlı bir konu olacağından eminim, takipteyim.
Kalın hocam :) Kimseye zorla bir şey aldırmıyorum adamlar gelmiş boş boş yorumlar yapıyor deneyimlerimle konuşuyorum adam sorun diyor :D İnanın LCWaikiki mallarından daha kaliteli.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Fatih
bkz. reklam nedir; Bir şeyi halka tanıtmak, beğendirmek ve böylelikle sürümünü sağlamak için denenen her türlü yol

postun başından sonuna kadar reklam tanımına uyuyor. İndirimlerin paylaşıldığı bir kategoride 2. el sahte ürünler satan bir şahsın reklamını yapıp da 'ne reklamı yauvv kimseye zorla aldırmıyorum' demen de ayrı bi ironi

Bergee

80+ Silver
bkz. reklam nedir; Bir şeyi halka tanıtmak, beğendirmek ve böylelikle sürümünü sağlamak için denenen her türlü yol

postun başından sonuna kadar reklam tanımına uyuyor. İndirimlerin paylaşıldığı bir kategoride 2. el sahte ürünler satan bir şahsın reklamını yapıp da 'ne reklamı yauvv kimseye zorla aldırmıyorum' demen de ayrı bi ironi
Babacım ne yapayım peki söyler misin? Paylaşmayayım mı? Deneyimledim ve fiyatları makul geldi bir tişörtün 100 lira olduğu ülkede bu fiyatlara sweatshirt almak çok iyi neden millet yararlanmasın? Mağaza bana bile ait değil ne diye reklamını yapayım banane :D 2. el ya da değil bilmiyorum bana gelen 2 üründe tertemiz sadece 1 tanesinde deforme var onuda deformeli aldım o da çok belli olmuyor.

Ayrıca kimseye cidden zorla aldırmıyorum zorla mı alın diyorum? Hayır. İndirim yerine Rehber olarak paylaşmam gerekirdi orada bir tık hata yapmışım ama ilk ve son olacak zaten gidip dandik dundik sıfır diye aldığınız sweatlere 150 200 verin ne diyeyim :)

darkshad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Umut Efe Başak
Arkadaşlar ürünler 2. el değildir fakat kendi üretimleridir. Böyle ürünler satan bir firmada çalışıyorum. Satın almanızı önermem ürünler kaliteli olmuyor. Dolaptan İade etmek istersenizde çok uğraşırsınız haberiniz olsun.

Bergee

80+ Silver
Arkadaşlar ürünler 2. el değildir fakat kendi üretimleridir. Böyle ürünler satan bir firmada çalışıyorum. Satın almanızı önermem ürünler kaliteli olmuyor. Dolaptan İade etmek istersenizde çok uğraşırsınız haberiniz olsun.
Heh ya sonunda bilen biri. Bir delil ile 40 alimi yendim. 40 delil ile bir cahili yenemedim hesabı :D Dediğiniz gibi hocam normalde bende önermiyorum denemek istedim kaliteli gelince paylaştım iade zaten kabul etmiyormuş satıcı açıklamada öyle yazıyor onun için onu göze alarak hareket edin.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Heh ya sonunda bilen biri. Bir delil ile 40 alimi yendim. 40 delil ile bir cahili yenemedim hesabı :D Dediğiniz gibi hocam normalde bende önermiyorum denemek istedim kaliteli gelince paylaştım iade zaten kabul etmiyormuş satıcı açıklamada öyle yazıyor onun için onu göze alarak hareket edin.
Beş para etmez insanlar ne demek hocam? Sen kimsin de böyle bir şey diyebiliyorsun? Önce insan ol, biz burada sana hakaret ettik mi? Aklımızla dalga geçiyorsun, doğrusunu söylüyoruz verecek cevabın olmadığından hakaret ediyorsun bir de? Hayat sana güzel ya?! Fatura at da bakalım alıp almadığını

Top Bottom