Neler Yeni

Beşiktaş - Fenerbahçe maçını kim kazanır ?

Beşiktaş - Fenerbahçe maçını kim kazanır ?

• Fenerbahçe

• Beşiktaş

• Berabere

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Beşiktaşlıyım ama fener maçlarında her zaman Fenerbahçeyi favori görürüm. Son yıllarda Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin önüne geçen, olaylı, hırçın ve istekli futbolun her an olduğu bir karşılaşma daha yok Türkiye'de. Bu maçın da bu şekilde geçmesini bekliyorum.

Çok dinamik ve hücumda çok iyi oynuyor iki takımda. Gol kralı Fenerbahçe'deyken ilk 10'da 3 Beşiktaşı futbolcu bulunuyor. (N'Koudou maçta yok). Weghorst ve Muleka ikilisinin yapacakları, Alli'nin kıvrak futboluna karşılık ağır kalan savunmanın arkasına çok fazla saracak bir Valencia izleyeceğiz. Yine seyir zevki yüksek olacak bence. Beşiktaş savunması kan ağlıyor son haftalarda. Umarım milli ara iyi gelmiştir.

2 tahminim var. 0-2 yada 1-1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşam Discord dan canlı yayınla arkadaşlarla izlicez maçı bu arada. İsteyen PM atsın.

KlausM

80+ Silver
Kawga çıkmazsa iyidir

Anonim32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
anonim
fanatik bir fenerbahçeli olarak söylüyorum öncelikle bol gollü bir maç olucak bence taraftarımızın olmaması büyük bir dezavantaj bizim için ama ben jesus hocama ve takıma güveniyorum tek endişe ettiğim nokta milli ara dönüşü her takım için bir problem olmuştur milli ara olmasaydı direk alanya maçından 1 hafta sonra olsaydı bu maç çok rahat 1-3 1-4 derdim ama milli ara olduğu için pek bir skor tahmini veya kimin kazanacağını söyleyemiyorum ama bol gollü bir maç olucak diye düşünüyorum kırmızı falan çıkmaz inşallah maçta ve inşallah fenerbahçe güzrl futbolla maçı kazanır

En İyi Cevap
3
Futbolla alakam yok ama heyecanı için izlemeyi düşünüyorum.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
İY X diyorum

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
3-0 Beşiktaş alır. 🤞
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel maç olacak. Yıllar sonra lig heyacan veriyor.

Dušan Tadić

80+ Silver
1-3 Fenerbahçe alır diye düşünüyorum. İki takım da hücumda ve savunmada genel olarak başarılı diyebiliriz. Ama kadro kalitesi ve JJ farkıyla Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
2-2 yada 1-1 diye düşünüyorum.
Fenerbahçe sahadan beraberlikle ayrılmaz, ya Beşiktaş arayı açacak biz son dakikalarda beraberliği sağlayacağız ya da Beşiktaş arayı açacak Fenerbahçe beraberliği sağlayamadan maç bitecek.

Bu Fenerbahçeyi 1-2 gol atarak yenemesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom