Beşiktaşlıyım ama fener maçlarında her zaman Fenerbahçeyi favori görürüm. Son yıllarda Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin önüne geçen, olaylı, hırçın ve istekli futbolun her an olduğu bir karşılaşma daha yok Türkiye'de. Bu maçın da bu şekilde geçmesini bekliyorum.
Çok dinamik ve hücumda çok iyi oynuyor iki takımda. Gol kralı Fenerbahçe'deyken ilk 10'da 3 Beşiktaşı futbolcu bulunuyor. (N'Koudou maçta yok). Weghorst ve Muleka ikilisinin yapacakları, Alli'nin kıvrak futboluna karşılık ağır kalan savunmanın arkasına çok fazla saracak bir Valencia izleyeceğiz. Yine seyir zevki yüksek olacak bence. Beşiktaş savunması kan ağlıyor son haftalarda. Umarım milli ara iyi gelmiştir.
2 tahminim var. 0-2 yada 1-1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akşam Discord dan canlı yayınla arkadaşlarla izlicez maçı bu arada. İsteyen PM atsın.
fanatik bir fenerbahçeli olarak söylüyorum öncelikle bol gollü bir maç olucak bence taraftarımızın olmaması büyük bir dezavantaj bizim için ama ben jesus hocama ve takıma güveniyorum tek endişe ettiğim nokta milli ara dönüşü her takım için bir problem olmuştur milli ara olmasaydı direk alanya maçından 1 hafta sonra olsaydı bu maç çok rahat 1-3 1-4 derdim ama milli ara olduğu için pek bir skor tahmini veya kimin kazanacağını söyleyemiyorum ama bol gollü bir maç olucak diye düşünüyorum kırmızı falan çıkmaz inşallah maçta ve inşallah fenerbahçe güzrl futbolla maçı kazanır
1-3 Fenerbahçe alır diye düşünüyorum. İki takım da hücumda ve savunmada genel olarak başarılı diyebiliriz. Ama kadro kalitesi ve JJ farkıyla Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe sahadan beraberlikle ayrılmaz, ya Beşiktaş arayı açacak biz son dakikalarda beraberliği sağlayacağız ya da Beşiktaş arayı açacak Fenerbahçe beraberliği sağlayamadan maç bitecek.