Neler Yeni

★ Fenerbahçe 5 yıldız meselesinde haklı mı ?

Reindi

80+ Silver
deden o sıra savaşa gidip geliyodu ondan olabilir mi :D profesyonel bir lig değildi
aynen kanka 30 doğumlu adam savaşa gidiyordu gayette fanatik fenerli sen bu adamın sevincini yok sayıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tartışmadan konusalım hocam, haklıysa bile logoda 5 yıldız çok sırıtıyor büyük klüpler tüm şampiyonluklarını 1 yıldız olarak gösteriyomuş bazıları tabi.
yok kanka sırıtmıyor gayette güzel duruyor

Lunar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hsn
Bence haklı değil. Yıldız alabilmek için ligin ciddi bir kaliteye ve seviyeye sahip olması gerekiyor. Şahsen haketmediğim övgüleri isteyip kendimi kandıramam.

Kerem gök

80+ Silver
dünyanın her yerinde 1900' şampiyonlukları sayılıyor ama fb nin kilere gelince outdated deniliyor

Gif Man

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hakkı olana hakkını verıceksın vermekte zorundasın su 10 yıldır bır basarısı yok dıyen eleman futboldan baska bısey ızlemıyor kesın.
Olsun bızım uefa kupamız var dıyen tıplerden :)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Bu yıldız meselesi doğrumu, süper ligde en çok mızmızlanan takımın 3 yıldız yerine 5 yıldız mı takması gerekiyor ?

- Galatasaray 24 Şampiyonluk 4 yıldız.
- Fenerbahçe 19 şampiyonluk 3 yıldız.
- Beşiktaş 16 şampiyonluk 3 yıldız.

Fenerbahçe 19 değil 28 kupamız var diyerek logosuna 5 yıldız basmış ne kadar mantıklı ?

Bence 10 şampiyonlukta 1 yıldız verilmeli Türkiyede bu yıldız kurallarıda çok absürt.

( HAKARET ETMEDEN KONUŞALIM ! )
Umrumda değil artık isterse bir takım kutup yıldızı koysun gene umrumda değil.
İlgimi kaybedeli çok uzun zaman geçti

ibrahimua

80+ Bronze
hakkı olana hakkını verıceksın vermekte zorundasın su 10 yıldır bır basarısı yok dıyen eleman futboldan baska bısey ızlemıyor kesın.
Olsun bızım uefa kupamız var dıyen tıplerden :)
Hocam Fenerbahçe futbol kulübü sahiden soruyorum başarılı mı ? Spor branslarında evet basarılısınız peki ya futbol?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam Fenerbahçe futbol kulübü sahiden soruyorum başarılı mı ? Spor branslarında evet basarılısınız peki ya futbol?
Alı koc oldugu surece basarısızlık devam eder
Ama basarısı tartısmaya kapalıdır

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Baran Kut
Çok kavga olmamış ben de yorumumu yapayım uzasın biraz.

Bence sayılsa da hiçbir şey değişmeyecek. Ali Koç ve İsmail Kartal gibi başarısız, vasıfsız, sadece ismi olan insanlar olduğu sürece bu takım ikinci planda ve kaybetmeye alışmaya mahkum.

Aziz Yıldırım gibi kesin tavır koyan insanları özledim ligde.

Sayılma konusuna gelirsek de 1959 öncesindeki şampiyonluklar hepsi resmi kayıt altına alınmış olsun ki kimse laf edemesin bu konuda ki sanmıyorum bunun olduğunu. Şimdi Fenerbahçe hepsi resmi kayıt altında diyecek, sonra diğer takımların birden aslında var olmayan ama resmi kayıt yalanıyla şampiyon olduğunu iddaa eden gereksiz, şaibeli şampiyonluk kayıtları olacak. Bu işi de bir şekilde eline yüzüne bulaştıracak TFF sonra yine olaylar patlak verecek.

Sadece bundan dolayı olsun istemiyorum. Soruna çözüm bulmaktansa gereksiz şekilde uzatıyor olayı. Yoksa hakedene hakedilen verilsin tabi karşı değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,051
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335
Top Bottom