Neler Yeni

/4070 SUPER/ Betaplus Güvenilir mi (Ekran Kartı)

mr__white

80+
Sistem toplayacağım bir an önce ilk olarak ekran kartını almak istiyorum malum GPU fiyatları bir anda artabiliyor, bunu buldum nasıldır? satıcı güvenilir mi?

mr__white

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir, gaming gen tr sitesinin e ticaret sitelerinde kullandığı isim bu
normalde ordan alacaktım da 30K olmuş kendi sitesinde. sence acele edip ilk olarak ekran kartını alayım mı yoksa başka bileşenlere öncelik vermeli miyim

Varex8

80+
Sistem toplayacağım bir an önce ilk olarak ekran kartını almak istiyorum malum GPU fiyatları bir anda artabiliyor, bunu buldum nasıldır? satıcı güvenilir mi?
Ama gpu fiyatları bir anda artmıyor aşağı yukarı oturmuş piyasa, yeni çıkan kartlar hariç

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert
normalde ordan alacaktım da 30K olmuş kendi sitesinde. sence acele edip ilk olarak ekran kartını alayım mı yoksa başka bileşenlere öncelik vermeli miyim
İnanılmaz gerçekten 26.500 du akşam 5 e kadar. Gaminggen de itopya yolunda emin adımlarla ilerliyor:) bu karta o kadar para verilmez 7800xt alın bence

Varex8

80+
Şuan bu fiyat fena değil ama çok da bir yere çıkacağını zannetmiyorum 4070S 26-28k arası geziyor uzun zamandır

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert
hpcam nvidia olmasını istiyorum ya
Hocam valla bende bugüne kadar 4070s alacaktım sizin gibi hatta gaminggen den galax marka 26500 du 7800xt ile detayli kıyaslama videolarını izledim aralarında hemen hemen 6 bin lira fark vardi ve verdiği fps değerleri vs aradaki bu farka değecek düzeyde olmadığını düşündüm bundan dolayı 7800xt ye yönelmeye karar verdim hatta şimdi sizin yazdığınız 30 bin tl olmuş haberini duyunca aradaki 10 bin tl farka asla ve asla değmeyeceğinden çok net emin oldum. Tabi bu benim kendi fikrim ama detayli araştırın 19 700 ile 30 bin arasında ciddi fark var hocam

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Osman Mert
Gaming Gen ile aynı şirket ama asıl isimleri betaplus gaming gen ise alt markaları diye biliyorum ama bilgin olsun şu gaming genin birebir değişim garantisi var ya o betaplus alımlarında geçerli değilmiş bununla ilgili olumsuz geri dönüş alanları görmüştüm
Ben de n11 üstünde betaplustan 4070 ti super aldım sıkıntı yaşamadım

Top Bottom