Neler Yeni

Beyaz 240mm sıvı soğutma tavsiyesi

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Dostlar yeni beyaz sistem topluyorum bütün parçaları sipariş ettim soğutma konusunda son bir kez araştırayım diye size danışıyorum
Normalde almayı planladığım soğutucu lian li galahad 240mm white
Fiyatı 3100 tl
Max bütçe 3100 şeklinde başka önerebileceğiniz sıvı soğutma var mı 240mm olarak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
Dostlar yeni beyaz sistem topluyorum bütün parçaları sipariş ettim soğutma konusunda son bir kez araştırayım diye size danışıyorum
Normalde almayı planladığım soğutucu lian li galahad 240mm white
Fiyatı 3100 TL
Max bütçe 3100 şeklinde başka önerebileceğiniz sıvı soğutma var mı 240mm olarak
Arctic öneremediğim için üzgünüm çünkü siyah :') https://www.akakce.com/islemci-sogu...40mm-beyaz-sivi-sogutma-fiyati,173882599.html direkt bunu almanı öneririm, hem estetik hem performanslı bir model. Benim için arctic alternatifi. Arcticten eksi yanı çok az daha sesli çalışması ki zaten diğer modeller bundan daha az sesli çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1&tag=coa_row_g-20 yurtdışından geliyor o yüzden biraz beklemen gerekebilir

ya da direkt türkiyeden al https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1320534665.html benzer fiyatlara geliyor zaten kargo ile
Cm aiolar alınmaz, hem sesli hem soğutma açısından çok giriş seviyedeler.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lian li ile kıyaslarak görsel ve performans açıdan en iyisi deepcool mu diyosunuz hocam
Arctic öneremediğim için üzgünüm çünkü siyah :') https://www.akakce.com/islemci-sogu...40mm-beyaz-sivi-sogutma-fiyati,173882599.html direkt bunu almanı öneririm, hem estetik hem performanslı bir model. Benim için arctic alternatifi. Arcticten eksi yanı çok az daha sesli çalışması ki zaten diğer modeller bundan daha az sesli çalışmıyor.

Cm aiolar alınmaz, hem sesli hem soğutma açısından çok giriş seviyedeler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
Lian li ile kıyaslarak görsel ve performans açıdan en iyisi deepcool mu diyosunuz hocam
Lianli de iyi fakat hem fiyatı yüksek hem de estetik açısından bence deepcool daha iyi. Karşılaştırmalara bakarsanız arcticin hemen arkasından geliyor deepcool. Kasada yer varsa 360mmlik modeli de baya uygun.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,418
İsim
Bilal Tepe
Deepcool ls ve lt serisi premium soğutma ben ls520 ile artic ile aynı değerleri aldim hemen hemen çok premium dediğim gibi

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lianli de iyi fakat hem fiyatı yüksek hem de estetik açısından bence deepcool daha iyi. Karşılaştırmalara bakarsanız arcticin hemen arkasından geliyor deepcool. Kasada yer varsa 360mmlik modeli de baya uygun.
Kasa h5elite hocam malesef 240 mm yer var

Deepcool ls ve lt serisi premium soğutma ben ls520 ile artic ile aynı değerleri aldim hemen hemen çok premium dediğim gibi
İkiniz de hem fikir olarak deepcool daha iyi diyosunuz o yüzden size soruyorum internette bakındığımda deepcool daha sesli çalışıyor ama daha yüksek ve düşük rpm aralığı var diyor anladığım kadarıyla boşta daha sessiz yükte daha sesli olacak
R5 5600 için son karar deepcool ls520 midir o zaman

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer

İkiniz de hem fikir olarak deepcool daha iyi diyosunuz o yüzden size soruyorum internette bakındığımda deepcool daha sesli çalışıyor ama daha yüksek ve düşük rpm aralığı var diyor anladığım kadarıyla boşta daha sessiz yükte daha sesli olacak
Eğer renk seçeneği dahi vermeseniz önereceğim iki model arctic liq-deepcool olacaktı. Üçüncü sırada galahad gelirdi tr modelleri arasında. Sizi üzmez merak etmeyin.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Galahad 240

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,418
İsim
Bilal Tepe

Ls520v

Lian li den iyi ls520 diye biliyorum

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Hocam son olarak ls520 gayet güzel yorumları da olumlu ama işlemcinin üstüne koyduğumuz pompa olan kısım siyah ya onu özelleştirebiliyor muyuz herhangi bir şekilde yoksa orası siyah kalıyor mu

Top Bottom