Beyaz akvaryum kasa önerisi

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bir sorum daha olacak bilmediğimden, B850 ve X870 kartlar arasındaki fark nedir?
Bildiğim kadarıyla tamamen segment farkı gibi düşünebiliriz. B850 D segment bir passat ise X870 E segment bir makam aracı gibi. Daha fazla VRM daha fazla Gen5 SSD yuvası vs. vs.

Merhaba,

Beyaz akvaryum kasa önerisi yapabilir misiniz arkadaşlar içinde psu ve fan olması şart değil fanları rampage 7c-120b yapacağım

Ekran kartı : Gigabyte RTX 5070 Aero OC 3 Fanlı model
Piyasada bu bütçelerde MSİ Mag Pano 100R PZ den başkası alınmaz 3 hafta önce aldım harika ve bir o kadar da dolu bir kasa. Çok memnunum ayrıca 20$ da Steam kodu veriyor.

Piyasada bu bütçelerde MSİ Mag Pano 100R PZ den başkası alınmaz 3 hafta önce aldım harika ve bir o kadar da dolu bir kasa. Çok memnunum ayrıca 20$ da Steam kodu veriyor.
Evet ben de çok beğeniyorum, şu anda bir kaç model arasında kaldım. ASUS TUF GT502 Horizon da gözüme güzel geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla tamamen segment farkı gibi düşünebiliriz. B850 D segment bir passat ise X870 E segment bir makam aracı gibi. Daha fazla VRM daha fazla Gen5 SSD yuvası vs. vs.
Anladım, teşekkürler. Bütçemi fazlasıyla aştığım için B850'de kalacağım sanırım.

ASUS TUF GT502 modeli bana çok büyük ve estetikten uzak geliyor.

Geri