Neler Yeni

Beyaz bilgisayar toplayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batın Emir
Bütçe
22800
Toplama bilgisayar yapmayı düşünüyorum tek fikrim beyaz bir sistem olucak nvidia ekran kartı tercihen fiyat/performans toplayabilecek var mı acaba ?
veya uyguna hazır sistem varsa o da olur. EKİPMAN ÖNERİSİNE AÇIĞIM

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
glorius model o beyaz mouse

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kral biraz sıkıntılı bütce gibi ya 22800 bütceye bence hem nvidia hem beyaz'a gerek yok gibi olmasada olur gibi bir şans varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batın Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral biraz sıkıntılı bütce gibi ya 22800 bütceye bence hem nvidia hem beyaz'a gerek yok gibi olmasada olur gibi bir şans varmı?
bütçeyi artırabilirim yani veya nvidia olmasada olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmiyorum kral ya sence siyaha mı dönmeliyim beyazada aşığım ama

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
bütçeyi artırabilirim yani veya nvidia olmasada olabilir

bilmiyorum kral ya sence siyaha mı dönmeliyim beyazada aşığım ama
Beyaz çok iyi şıklık konusunda ama çokta riskli hem bütceyi yükseltiriyor hemde ne alırsan al hep beyaz almak zorunda kalıyorsun genelde ve misafir çocuğu falan gelirse aman boyamaya kalkarsa bittin onuda düşün yada bilmiyorum beyaz olduğu için yan etkileri neler olur belki toz da falan daha kötüdür (örnek)

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
beyazı bende düşündüm bu yılın başında sistem alırken ama sararıyor tarzı postlar gördüm sigara içmiyorum dedim yine sararır dediler vazgeçmiştim o konuyu iyice araştırın

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
beyazı bende düşündüm bu yılın başında sistem alırken ama sararıyor tarzı postlar gördüm sigara içmiyorum dedim yine sararır dediler vazgeçmiştim o konuyu iyice araştırın
Beyaz kasada sararma olayımı varmış bide şefaf telefon kılıfındaki gibi hiç alınmaz bi bakmışsın ileride kasa sarı olmuş :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batın Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyaz çok iyi şıklık konusunda ama çokta riskli hem bütceyi yükseltiriyor hemde ne alırsan al hep beyaz almak zorunda kalıyorsun genelde ve misafir çocuğu falan gelirse aman boyamaya kalkarsa bittin onuda düşün yada bilmiyorum beyaz olduğu için yan etkileri neler olur belki toz da falan daha kötüdür (örnek)
Yani misafir çocuğu gelmesi imkansız gelse de odaya girmesi imkansız aile olarak salon dışına çocuğu bırak misafiri çıkarmıyoruz toz konusuna gelirsek çok titiz biriyimdir yastığıma kadar her şeyin tozunu alırım temizlerim her gün zaten beyaz aşığı olarak odamı komple baştan yapıyorum yeni yatak odası takımı duvar boyası falan full beyaz yapacağım sistemde beyaz olsun istedim ama dediğin gibi çok yüksek bir meblağ çıkıyorsa karşımıza siyaha geçmeyi düşünebilirim peki o konuda önerin var mıdır ?

Sararıyor mu cidden :D hayda markaların yok mu açıklaması garantisi bu konuda

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Beyaz kasada sararma olayımı varmış bide şefaf telefon kılıfındaki gibi hiç alınmaz bi bakmışsın ileride kasa sarı olmuş :D
valla bana fb gruplarında full öyle söylediler bir forumda daha görmüştüm o tarz bir post hatta geçen hafta ilanda bir beyaz rog 3080 gördüm sıfırı gibi değildi hiç

Yani misafir çocuğu gelmesi imkansız gelse de odaya girmesi imkansız aile olarak salon dışına çocuğu bırak misafiri çıkarmıyoruz toz konusuna gelirsek çok titiz biriyimdir yastığıma kadar her şeyin tozunu alırım temizlerim her gün zaten beyaz aşığı olarak odamı komple baştan yapıyorum yeni yatak odası takımı duvar boyası falan full beyaz yapacağım sistemde beyaz olsun istedim ama dediğin gibi çok yüksek bir meblağ çıkıyorsa karşımıza siyaha geçmeyi düşünebilirim peki o konuda önerin var mıdır ?

Sararıyor mu cidden :D hayda markaların yok mu açıklaması garantisi bu konuda
hiç bilmiyorum hocam rog bile sararıyorsa sararmayacak beyaz yok gibi geliyor kimse de önermemişti zaten.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
bence beyaz takıntın olmamalı hem çok daha palılar hemde sadece beyazlar

Top Bottom