Çok güzel burdan bir arkadaş önermişti aynı fiyata RGB verisyonunu almıştım. Şu anda 3.5 k küsür.Bu klavyeyi not aldım.
Çok güzel burdan bir arkadaş önermişti aynı fiyata RGB verisyonunu almıştım. Şu anda 3.5 k küsür.Bu klavyeyi not aldım.
neden?al geç
ya benim de elimde kaliteli bir klavye var xpg summoner, fakat beyaz bir klavyeye geçmek istiyorum bütçem de güzel. Daha düşük kalitede bir klavye almak istemiyorum.Çok güzel burdan bir arkadaş önermişti aynı fiyata RGB verisyonunu almıştım. Şu anda 3.5 k küsür.
kaliteli bir klavyede ondan forumda marka takıntılısı çok klavye tuşlarına basma efekti olsun garantisinin sağlam olması olsun marka takıntılılığına gerek yok alın pişman olmazsınızneden?
marka takıntım yok. Alabilecekken daha iyisini neden almayayım?kaliteli bir klavyede ondan forumda marka takıntılısı çok klavye tuşlarına basma efekti olsun garantisinin sağlam olması olsun marka takıntılılığına gerek yok alın pişman olmazsınız
latency miktarını biliyor musunuz klavyenin?kaliteli bir klavyede ondan forumda marka takıntılısı çok klavye tuşlarına basma efekti olsun garantisinin sağlam olması olsun marka takıntılılığına gerek yok alın pişman olmazsınız
2kya daha iyisini bulabiliyorsanız alınız.marka takıntım yok. Alabilecekken daha iyisini neden almayayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
latency miktarını biliyor musunuz klavyenin?
+ üstüne biraz daha ekleyip bluetooth ile de çalışabilen bir klavye tercih etmek isterim.
Klavye güzel mi önerir miydin ? XPG Summoner ' ı soruyorum bana da klavye lazım da bütçem kısıtlıneden?
ya benim de elimde kaliteli bir klavye var xpg summoner, fakat beyaz bir klavyeye geçmek istiyorum bütçem de güzel. Daha düşük kalitede bir klavye almak istemiyorum.
hocam xpg summoner'ın biraz pahalı olması lazım ama kaliteli bir klavye. Sadece blue switch alacaksanız 2-3 defa düşünün çok sesliKlavye güzel mi önerir miydin ? XPG Summoner ' ı soruyorum bana da klavye lazım da bütçem kısıtlı
2k civarı bütçem var hocam. 2500-3k'ya kadar gidebilirim2kya daha iyisini bulabiliyorsanız alınız.
Teşekkürler.hocam xpg summoner'ın biraz pahalı olması lazım ama kaliteli bir klavye. Sadece blue switch alacaksanız 2-3 defa düşünün çok sesli
2k civarı bütçem var hocam. 2500-3k'ya kadar gidebilirim
bu ne ya bu fiyata gamebooster mi gerçekten mırgb cok iyi ama tek sorun makro destegi yokGamebooster G918 Fıre Storm Uyumlu Rgb Red Swıtch Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamebooster G918 Fıre Storm Uyumlu Rgb Red Swıtch Mekanik Beyaz Oyun Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu ne ya bu fiyata gamebooster mi gerçekten mı
yani ben de gamebooster alacaksam a101den bi klavye alıp geçmeyi tercih ederim.millet gamebooster onermıs saka gibi BDSGÇAKSDGÇNBJSAD
BlitzWolf® BW-KB3 75% Contasız Hot-Swap bluetooth 5.0/2.4G/Tip-C Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi (Win/MacOS/iOS/Android için) Ses Kontrolü için Döner Düğme ile
Yalnızca US$101.99, en iyi Windows, MacOS, iOS ve Android için Bluetooth 5.0, 2.4G veya Type-C Kablolu Bağlantıya sahip BlitzWolf BW-KB3 %75 Contalı Çalışırken Değiştirilebilir Mekanik Oyun Klavyesi. Ses Kontrolü için Döner Düğme. online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
kendım sarı swıtch seklınde kullanıyorum cok memnunum 2 haftadır sarj etmedım hala sarj uyarısı bıle vermedı ısıksız modda kullanıyorum ama oneırırım
gecikmesi nasıl hocam?millet gamebooster onermıs saka gibi BDSGÇAKSDGÇNBJSAD
BlitzWolf® BW-KB3 75% Contasız Hot-Swap bluetooth 5.0/2.4G/Tip-C Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi (Win/MacOS/iOS/Android için) Ses Kontrolü için Döner Düğme ile
Yalnızca US$101.99, en iyi Windows, MacOS, iOS ve Android için Bluetooth 5.0, 2.4G veya Type-C Kablolu Bağlantıya sahip BlitzWolf BW-KB3 %75 Contalı Çalışırken Değiştirilebilir Mekanik Oyun Klavyesi. Ses Kontrolü için Döner Düğme. online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
kendım sarı swıtch seklınde kullanıyorum cok memnunum 2 haftadır sarj etmedım hala sarj uyarısı bıle vermedı ısıksız modda kullanıyorum ama oneırırım
mükemmel vallahi kablosuz diye gecikme var sanma direk işliyoryani ben de gamebooster alacaksam a101den bi klavye alıp geçmeyi tercih ederim.
gecikmesi nasıl hocam?
sesi nasıl hocam sarınınmükemmel vallahi kablosuz diye gecikme var sanma direk işliyor