Neler Yeni

Beyaz Kasa Fanı - Asus sync ile çalıştırma

Darfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oguz Deniz
Merhaba,

6 adet beyaz fan alacağım. Komple beyaz olmasını istiyorum ve Asus sync ile çalışmasını istiyorum. Bütçe sınırlamam yok. Sıvı sogutucum asus, fanları ortak çalışsın istiyorum. Sanırım Corsair ile bunu yapamıyorum? Yapılabiliyor mu bilen var mı?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/arctic-p12-pwm-pst-a-rgb-120mm-0-2200-rpm-0db-yari-pasif-yuksek-basincli-kasa-fani-beyaz-ar-acfan00254a.html

Sizce bu model nasıl? Bu modele ek öneriniz var mıdır?

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

Darfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oguz Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beyaz arıyorum da. P14 PWM ninde beyazı yok gibi.

Birde kasa fanlarıyla işlemci için olan radyatöre takılan fanların bir farkı var mı? Öyle bir ayrım var mı yani bilmiyordum.
Ben kasanın alt kısmına ve içindeki sağ tarafa 3er tane takıcam

bu model kasa fanı değil egzoz fanı veya işlemci için onun yerine

P14 PWM al​

Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.teknolojipazar.com/arct...lqdG-dgBJpngzn-_1cIsEuVwqYlVnGRQaAlrqEALw_wcB şu şekil olması lazım

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
nk
Merhaba,

6 adet beyaz fan alacağım. Komple beyaz olmasını istiyorum ve Asus sync ile çalışmasını istiyorum. Bütçe sınırlamam yok. Sıvı sogutucum asus, fanları ortak çalışsın istiyorum. Sanırım Corsair ile bunu yapamıyorum? Yapılabiliyor mu bilen var mı?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/arctic-p12-pwm-pst-a-rgb-120mm-0-2200-rpm-0db-yari-pasif-yuksek-basincli-kasa-fani-beyaz-ar-acfan00254a.html

Sizce bu model nasıl? Bu modele ek öneriniz var mıdır?
Asus AURA SYNC destekliyor

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Dostum kasa fanı zaten arka kısma koyunca egzoz olarak nitelendiriliyor bunun soket girişi yok nasıl işlemci fanı bu😂
hayır örnek olsun diye attım arkadaşın attığı fanlar öne takılmaz statik basıncı çok düşük o yüzden

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
nk

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Hocam beyaz arıyorum da. P14 PWM ninde beyazı yok gibi.

Birde kasa fanlarıyla işlemci için olan radyatöre takılan fanların bir farkı var mı? Öyle bir ayrım var mı yani bilmiyordum.
Ben kasanın alt kısmına ve içindeki sağ tarafa 3er tane takıcam

Yok dostum attığın ürün kasa fanı bir ayrım yok.Sadece bazı kasaların egzoz kısmı yada radyatör kısmına 140mm takabiliyorsun o farkı var yoksa her yere takabilirsin.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Yok dostum attığın ürün kasa fanı bir ayrım yok.Sadece bazı kasaların egzoz kısmı yada radyatör kısmına 140mm takabiliyorsun o farkı var yoksa her yere takabilirsin.
Öne takarsa pc hava almaz mehmet abiye sor o da aynı cevabı verecektir kendisi bütün arcticleri kullandı.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
hayır örnek olsun diye attım arkadaşın attığı fanlar öne takılmaz statik basıncı çok düşük o yüzden
Basıncı düşük olduğu için öne takılır zaten dostum.Bunu soğutma radyatörüne takmayacak adam.

Top Bottom