Neler Yeni

Beyaz klavye, mouse ve kulaklik önerir misiniz?

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
tecrübeli biri olarak yazıyorum daha iyilerini alamazsın
Kulaklık beyaz renk seçeneğide var. Bütçeni çok zorlarsa klavye olarak alternatiflere bakılabilir (kemove snowfox, anne pro vs.) mouse zaten anlatmaya gerek yok. kulaklığı kablosuz istersen ne kadar steelseriesi f/p bulmasamda arctis serisine bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok iyi klavye yalan yok ama 2000tl bile etmez. 4000tl çok çok uçuk bir fiyat bunun için. keychron k6 bile 3,5k
Beyaz bir kasa çok hoşuma gitti.(Gt501) Çevre birimlerini de beyaz olanlar hakkında çok bilgim yok. Tavsiye edeceğiniz kaliteli beyaz modeller varsa söyler misiniz? Bütçe hepsi için toplam maks 6k
Kardeşim daha pazar gününe kadar itopya da beyaz indirim günü vardı sana asus set dizerdik direket o çok beğendiğin asus scope tkl moon klavye 1800 e düşmüştü şimdi 4 olmuş pazar günü almıştım kendime 1 tane üzdün be

tecrübeli biri olarak yazıyorum daha iyilerini alamazsın
Kulaklık beyaz renk seçeneğide var. Bütçeni çok zorlarsa klavye olarak alternatiflere bakılabilir (kemove snowfox, anne pro vs.) mouse zaten anlatmaya gerek yok. kulaklığı kablosuz istersen ne kadar steelseriesi f/p bulmasamda arctis serisine bakabilirsin

çok iyi klavye yalan yok ama 2000tl bile etmez. 4000tl çok çok uçuk bir fiyat bunun için. keychron k6 bile 3,5k
lamzu atlantis bende var öneririm güzel mouse

Lamzunu yanında cam mouspadini de bedavaya vermişlerdi :D

Ekler

• 12b298b1-9a71-46dc-85a3-f3281610619c.jpg
    12b298b1-9a71-46dc-85a3-f3281610619c.jpg
    308.7 KB · Hit: 16
Top Bottom