Stokta yok ki hocam GhostRampage kbr136 al öneririm 1 aydır kullanıyorum çok mükemmel klavye .
Nasıl yok tüh sen aldırmistin bana hayatımda gördüğüm en iyi klavye olabilir huano switch yay sesi 0 in da 0 i mükemmel teşekkürlerBanggod/amazon/aliexpress ten sipariş etmezsen istediğin özelliklerde bir klavyeyi nereden bulacaksın? Bence kendin topla daha iyi olur
GKS68 Hot Swap özelleÅtirilmiÅ RGB mekanik klavye kiti 2.4Ghz kablosuz Bluetooth 3 modu desteÄi kendi baÅına tuŠıÅıkları tonlama klavye kiti - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Switch ne tür oyunlar oynadığınıza göre başka öneri yaparımJWICK siyah v2 Lubed anahtarı lineer 5 Pin 42g harekete 58.5g alt MX mekanik klavye Hotswap PCB için dıÅarı - AliExpress 7
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Stokta yok ki hocam Ghost
Ghost yok parvus var.Nasıl yok tüh sen aldırmistin bana hayatımda gördüğüm en iyi klavye olabilir huano switch yay sesi 0 in da 0 i mükemmel teşekkürler
parvus alcm glbNasıl yok tüh sen aldırmistin bana hayatımda gördüğüm en iyi klavye olabilir huano switch yay sesi 0 in da 0 i mükemmel teşekkürler
Rampage kbr136 al öneririm 1 aydır kullanıyorum çok mükemmel klavye .
Memnunum tr ilk geldiğinde aldım ztn siwtchleri mükemmel huano switch outemudsn falan kat kat iyi kendisiBen de sipariş etmiştim ama shift tuşu beni rahatsız etti, yay sesimi bilmiyorum ama farklı bir hissiyatı vardı; sert gibiydi, değişim talep ettim şuan onaylandı, inşallah düzgün gelir, hala memnun musunuz bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Memnunum tr ilk geldiğinde aldım ztn siwtchleri mükemmel huano switch outemudsn falan kat kat iyi kendisi
KötüRampage kbr136 al öneririm 1 aydır kullanıyorum çok mükemmel klavye .
Jwick v2 alınmaz pudding keycapli klavyeyeBanggod/amazon/aliexpress ten sipariş etmezsen istediğin özelliklerde bir klavyeyi nereden bulacaksın? Bence kendin topla daha iyi olur
GKS68 Hot Swap özelleÅtirilmiÅ RGB mekanik klavye kiti 2.4Ghz kablosuz Bluetooth 3 modu desteÄi kendi baÅına tuŠıÅıkları tonlama klavye kiti - AliExpress 7
Switch ne tür oyunlar oynadığınıza göre başka öneri yaparımJWICK siyah v2 Lubed anahtarı lineer 5 Pin 42g harekete 58.5g alt MX mekanik klavye Hotswap PCB için dıÅarı - AliExpress 7
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Stokta yok ki hocam Ghost
Alınır da abi biraz erken mi yazdınKötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jwick v2 alınmaz pudding keycapli klavyeye
Biri hortlatmış + alınmaz. Jwick v2'lerin ışık geçirgenliği yok %20 30 geçiriyor ışığı en fazla denendi onaylandı.Alınır da abi biraz erken mi yazdın