Beyaz Klavye Önerisi

zwaige

80+
Reaksiyon skoru
12
2K Bütçem Var Pudding RGB , Beyaz Tkl/60 Klavye arıyorum. Banggod/amazon/aliexpress ten siparş etmek istemiyorum, Önerilerinizi bekliyoeum.

Rampage kbr136 al öneririm 1 aydır kullanıyorum çok mükemmel klavye .

Banggod/amazon/aliexpress ten sipariş etmezsen istediğin özelliklerde bir klavyeyi nereden bulacaksın? Bence kendin topla daha iyi olur

Switch ne tür oyunlar oynadığınıza göre başka öneri yaparım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stokta yok ki hocam Ghost

Banggod/amazon/aliexpress ten sipariş etmezsen istediğin özelliklerde bir klavyeyi nereden bulacaksın? Bence kendin topla daha iyi olur

Nasıl yok tüh sen aldırmistin bana hayatımda gördüğüm en iyi klavye olabilir huano switch yay sesi 0 in da 0 i mükemmel teşekkürler

Ben de sipariş etmiştim ama shift tuşu beni rahatsız etti, yay sesimi bilmiyorum ama farklı bir hissiyatı vardı; sert gibiydi, değişim talep ettim şuan onaylandı, inşallah düzgün gelir, hala memnun musunuz bir sorunla karşılaştınız mı acaba?

Ben de sipariş etmiştim ama shift tuşu beni rahatsız etti, yay sesimi bilmiyorum ama farklı bir hissiyatı vardı; sert gibiydi, değişim talep ettim şuan onaylandı, inşallah düzgün gelir, hala memnun musunuz bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Memnunum tr ilk geldiğinde aldım ztn siwtchleri mükemmel huano switch outemudsn falan kat kat iyi kendisi

Kötü

Jwick v2 alınmaz pudding keycapli klavyeye

Alınır da abi biraz erken mi yazdın
Biri hortlatmış + alınmaz. Jwick v2'lerin ışık geçirgenliği yok %20 30 geçiriyor ışığı en fazla denendi onaylandı.

RGB ve özellikle pudding keycapli bir klavyede en son tercih edeceğim switch jwick v2. Magic refiner gibi ışıksız veya retro klavyelere kullanırım benim elimdekileri RK61e taktım farklı switchlerin olduğu yerler %100 ise Jwicklerin olduğu yerler %30 aydınlık oluyor.

Geri