slmbenarda
80+
- Bütçe
- 500
500 civarı bi klavye olsun çok sesli olmasın yeter
500 civarı bi klavye olsun çok sesli olmasın yeter
t60 ne anlama geliyor çoğu markada t60 ibaresi görüyorumFelicon T60 kullanıyorum memnunum.
Prime ile 550 TL'ye geliyor. Brown switch al.500 civarı bi klavye olsun çok sesli olmasın yeter
Hepsi orijinalinde Ziyoulang t60. Türkiyede kim alırsa kendi markasını basıp satıyor.t60 ne anlama geliyor çoğu markada t60 ibaresi görüyorum
peki %60 %70 fln o ne anlama geliyoPrime ile 550 TL'ye geliyor. Brown switch al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi orijinalinde Ziyoulang t60. Türkiyede kim alırsa kendi markasını basıp satıyor.
bu arada linkte 550 değil de 500 lira Brown ve whitePrime ile 550 TL'ye geliyor. Brown switch al.
Hepsi orijinalinde Ziyoulang t60. Türkiyede kim alırsa kendi markasını basıp satıyor.
Direk brownu al o zaman açık ara en iyisi.peki %60 %70 fln o ne anlama geliyo
bu arada linkte 550 değil de 500 lira Brown ve white
tamamdır teşekkürlerDirek brownu al o zaman açık ara en iyisi.
Görsel ekleyebilir misinHocam bu klavye mavi tuşlu yani ses çıkarıyor ama bunun kırmızı tuşlusu var bende ki olan çok rahat kullanımı ses de çıkarmıyor pek.Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
O yüzdelik klavyenin boy oranını belirtiyor klavye küçüldükçe numpad vs gittikçe yüzde düşüyorpeki %60 %70 fln o ne anlama geliyo
bu arada linkte 550 değil de 500 lira Brown ve white
Çok rahat ve çok güzel klavye fiyatıda makul bu devirde.Görsel ekleyebilir misin
O yüzdelik klavyenin boy oranını belirtiyor klavye küçüldükçe numpad vs gittikçe yüzde düşüyor
e 180 lira kargo ücreti tarzı bir şey eklendi anlamadım 500 liraya gelmiyo ki kargoPrime ile 550 TL'ye geliyor. Brown switch al.
Prime üyelerine kargo ücreti çıkmıyor, prime üyesi değilsiniz sanırım.e 180 lira kargo ücreti tarzı bir şey eklendi anlamadım 500 liraya gelmiyo ki kargo
trendyoldakilerden mi amazondan mı alayım
ama yurtdışından geliyo yurtdışındada prime üyeliği geçerli miPrime üyelerine kargo ücreti çıkmıyor, prime üyesi değilsiniz sanırım.