Neler Yeni

Beyaz Mouse Önerisi (2/3K Bütçe Aralığı)

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Yerli
Arkadaşlar oyun kullanıcısı değilim ama günde 9/10 saat bilgisayar başında çalışıyorum ve Mouse çok önemli. Sürekli WhatsApp web açık ve günde 200 kişiye dosya gönderiyoruz alıyoruz hep Mouse kullanılıyor. Beyaz renkte olmak koşuluyla hangi Mouse'u almalıyım sizce? Bütçede sorunum yok, kablolu olması da hiç sorun değil yeterki en iyi performansı alayım, donma, gecikme vs. yaşamak istemiyorum.

Maksimum Bütçe: 2/3K

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yine de bütçe belirtsen iyi olur kalitede sınır yok adam gelip şimdi 90 bin liralık altın kaplama mouse atacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar oyun kullanıcısı değilim ama günde 9/10 saat bilgisayar başında çalışıyorum ve Mouse çok önemli. Sürekli WhatsApp web açık ve günde 200 kişiye dosya gönderiyoruz alıyoruz hep Mouse kullanılıyor. Beyaz renkte olmak koşuluyla hangi Mouse'u almalıyım sizce? Bütçede sorunum yok, kablolu olması da hiç sorun değil yeterki en iyi performansı alayım, donma, gecikme vs. yaşamak istemiyorum.
Ben bunu seviyorum gerçekten çok iyi bir mouse bence.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Yine de bütçe belirtsen iyi olur kalitede sınır yok adam gelip şimdi 90 bin liralık altın kaplama mouse atacak.

Hocam attığınız mouse kesinlikle alınmaz. Omron switchleri var ve çift tıklama yaparsa (yüksek ihtimalle yapar) konu sahibinin işi sekteye uğrayabilir.

Zeclas.

80+ Bronze

Bu fiyatı hak edecek bir mouse değil 1 ay içinde gpx 2 gelir onu beklemeniz daha iyi olur

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
kilan embappe

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hocam attığınız mouse kesinlikle alınmaz. Omron switchleri var ve çift tıklama yaparsa (yüksek ihtimalle yapar) konu sahibinin işi sekteye uğrayabilir.
Hocam arkadaşta var onunkini kullanmıştım sorun yoktu tenz de bunu kullanıyordu yanlış bilmiyorsam.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Hocam arkadaşta var onunkini kullanmıştım sorun yoktu tenz de bunu kullanıyordu yanlış bilmiyorsam.
TenZ'den niye örnek veriyorsun ki? Mouse'u bozulsa çekmecesinde aynı mouse'dan onlarca var. Arkadaşın sorun yaşamıyor diye konu sahibi yaşamayacak diye bir şey yok.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
TenZ'den niye örnek veriyorsun ki? Mouse'u bozulsa çekmecesinde aynı mouse'dan onlarca var. Arkadaşın sorun yaşamıyor diye konu sahibi yaşamayacak diye bir şey yok.
Profosyenel oyuncu adam sorunlu olsa kullanmaz sanıyorum belki başka bir modelidir yanlış biliyorumdur.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Profosyenel oyuncu adam sorunlu olsa kullanmaz sanıyorum belki başka bir modelidir yanlış biliyorumdur.
Mouse sorunlu değil zaten. Switchleri çift tıklama yapabiliyor. Çift tıklama yapsa zaten adamda onlarca var. Futbolcunun (Örneğin Messi) kramponu kaybolsa maça çıkamayacak mı sence? Çıkacak, çünkü aynı kramponda adamda zaten onlarca var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom