CS go için rapid alıyorsan ban yeme ihtimalin yüksek gerçi Mevlana açan 25 mor elolu kardeşlerimiz ban yemiyor ama saçma bir şekilde bu yazılımdan yiyorsun sebeb oyun rekabetine aykırı yersen tabi sonuçta para kazanıyor hilelerden klavyeden kazanamadığı için ban atıyor onun dışında bütçeniz nedir ?Klavye arıyorum fakat beyaz , 8k hertz , rapid trigger özellikli wireless bir klavye lazım arkadaşlar var mı öneriniz ?
Hocam ban yeme riski önemli değil. Bütçem sınırsız. 15 binlere kadar çıkabilirim. Aradığım özellikler sadece şunlar : Beyaz olmalı komple , wireless olmalı , 8000 hertz olmalı ve rapid trigger olursa da tadından yenmez fakat ilk 3 madde anayasanın ilk 3 maddesi gibi benim için şart hocamCS go için rapid alıyorsan ban yeme ihtimalin yüksek gerçi Mevlana açan 25 mor elolu kardeşlerimiz ban yemiyor ama saçma bir şekilde bu yazılımdan yiyorsun sebeb oyun rekabetine aykırı yersen tabi sonuçta para kazanıyor hilelerden klavyeden kazanamadığı için ban atıyor onun dışında bütçeniz nedir ?
sahıbınden wootıng 60heHocam ban yeme riski önemli değil. Bütçem sınırsız. 15 binlere kadar çıkabilirim. Aradığım özellikler sadece şunlar : Beyaz olmalı komple , wireless olmalı , 8000 hertz olmalı ve rapid trigger olursa da tadından yenmez fakat ilk 3 madde anayasanın ilk 3 maddesi gibi benim için şart hocam
Hocam niye konuyu tam okumadan öneriyorsunuz allah aşkına ne diyim ben şimdi size wooting 60 he klavye 1.si beyaz değil , 2.'si 8000 hertz değil ve 3.sü wireless değilsahıbınden wootıng 60he
cs de o kosma muhabettı bundada oluyor amaHocam niye konuyu tam okumadan öneriyorsunuz allah aşkına ne diyim ben şimdi size wooting 60 he klavye 1.si beyaz değil , 2.'si 8000 hertz değil ve 3.sü wireless değil
Anayasaya aykırı cevap vermiş arkadaş buradan onu kınıyorum ve sorunuza gelirsek bu kadar bütçen varsa yurt dışından tanıdık ile tasarımlı klavye alabilirsinHocam niye konuyu tam okumadan öneriyorsunuz allah aşkına ne diyim ben şimdi size wooting 60 he klavye 1.si beyaz değil , 2.'si 8000 hertz değil ve 3.sü wireless değil