Beyaz sistem topluyorum ama psu siyah çok sırıtırmı yeni psu almalamıyım ?

Yoach

80+
Reaksiyon skoru
89
Bütçe
5800
beyaz sistemde siyah kablolar çok sırıtırma bembeyaz bir görütü istiyorum açıkcası ama bütçem bitmek üzere artık

beyaz sistemde siyah kablolar çok sırıtırma bembeyaz bir görütü istiyorum açıkcası ama bütçem bitmek üzere artık
temudan bakacan beyaz kablo en uygun oradır vergi kargo dahil neye geliyor bir araştır

nasıl yani kılıf gibi birşeymi ?

Kişisel tercih, bence sırıtıyor sonradan GPU ve MB kablosu almayacaksan, kılıfla uğraşmam dersen şu alınır. Kötü bir PSU değil sadece o fiyata daha iyi siyah PSU lar var. Ama alınır bence kesinlikle kötü bir PSU değil sadece pahalı.

bana çevrem modüler al diyor sürekli ama fiyatlar çok uçuk gerek var mı sizce modülere ne avantajım olurki zaten bir kere yapıyoruz gibi geliyor bana

nasıl yani kılıf gibi birşeymi ?
yok psu siyah ucuz kaliteli bir güç kaynagı alıp kabloları beyaz alabilrisinz kasada psu çok görünmez delta marka psu lar var 3100 tl ye plat onu alıp birde beyaz örgü kablo çekersin çinten baglarsın geçer gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri