Neler Yeni

🔥İndirim BeyerdynamicDT 990 PRO - 250 OHM Profesyonel Stüdyo Kulaklığı 3184tl

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
zaten bu tarz kulaklıklsrı çok merak ediyodum
Bu tarz bir sistem kullanacaksanız kaynak kaliteniz de iyi olmalı.
oyunlarda çok cazip olmayabiliyor,
Haklısınız. Ancak gördüğüm kadarıyla DT 990 Pro oyun için de öneriliyor. Oyun performansını beğeniyorlar.

Bu arada, oyun için 7.1'in daha iyi olmadığını da özellikle belirteyim. Farkındaysanız e-spor oyuncuları stereo kullanıyor. Çok büyük çoğunluğu yalnızca pazarlama taktiği. Kaliteli bir stereo alın. (Onno'ya değil diğer arkadaşlara diyorum).

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Bu tarz bir sistem kullanacaksanız kaynak kaliteniz de iyi olmalı.

Haklısınız. Ancak gördüğüm kadarıyla DT 990 Pro oyun için de öneriliyor. Oyun performansını beğeniyorlar.

Bu arada, oyun için 7.1'in daha iyi olmadığını da özellikle belirteyim. Farkındaysanız e-spor oyuncuları stereo kullanıyor. Kaliteli bir stereo alın. (Onno'ya değil diğer arkadaşlara diyorum).
Kaynak kalitesi dediğin ne oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses kartımı

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaynak kalitesi dediğin ne oluyo
Hayır. Dinlediğin müziğin kalitesi. Bu kulaklığı ve ses kartını alıp spotify ya da youtube music kullanırsan paranı çöpe atmış olursun.

Eğer bahsettiğin ürünleri aldıysan ve biraz ingilizcen varsa yabancı forumlarda ve redditte hifi deneyimi için ne gerekli diye araştırmanı öneririm. Bu konuda biraz bilgi sahibi olmadan alıp sonra da spotify'dan müzik dinlersen ekşiye gidip "6k verdim benim xx ucuz kulaklığıma benzer ses veriyor" gibi bir mesaj yazarsın muhtemelen :ROFLMAO:

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Hayır. Dinlediğin müziğin kalitesi. Bu kulaklığı ve ses kartını alıp spotify ya da youtube music kullanırsan paranı çöpe atmış olursun.

Eğer bahsettiğin ürünleri aldıysan ve biraz ingilizcen varsa yabancı forumlarda ve redditte hifi deneyimi için ne gerekli diye araştırmanı öneririm. Bu konuda biraz bilgi sahibi olmadan alıp sonra da spotify'dan müzik dinlersen ekşiye gidip "6k verdim benim xx ucuz kulaklığıma benzer ses veriyor" gibi bir mesaj yazarsın muhtemelen :ROFLMAO:
Ben çoğunlukla oyun oynarım zaten de gidip sony h9 yada arctis pro alcağıma bunu aldım

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
resmi koyan 12 günde bu hale geldiğini söylüyor baya uzun kullanmış:)

Alıntıyı görüntüle
Senin senelerdir dt990 pro kullanan kişinin bu resmi paylaşan kişiye yazdığı cevabı özellikle görmezden geldiğini, amacının bilgi paylaşımı değil taraflı yorum yapmak olduğunu düşünüyorum. Sürekli eksik bilgi vererek bir tartışma havası oluşturmaya çalışacaksan al düz duvarı karşına onunla tartış, kimseye ihtiyacın yok ki.

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Onur

Spotify fena değil ya, blind test yapsan flac ile 328 kbps mp3'ü kolay kolay ayıramayabilirsin.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Spotify fena değil ya, blind test yapsan flac ile 328 kbps mp3'ü kolay kolay ayıramayabilirsin.
Fena değil mi? Hocam ya anlamıyorsunuz ya da düzgün setuptan bahsetmiyorsunuz. O blind test yapanlar falan bilmiyor bu işi. Özellikle türkçe içeriklere bakıyorum, 240 dolar servise, 100 dolarlık kulaklıkla deniyorlar. Üstelik DAC falan da olmadan :ROFLMAO: Denedikleri ekipmanlara da "bakın hi-fi kulaklıkla denedik ayırt edemedik" diyorlar. Komedi şovu.

Çok net söylüyorum. Düzgün ekipmanlarla kullandığınız taktirde dandirik Spotify ile kayıpsız müziğin farkını anında görürsünüz. Bu şekilde saçma blind testlere audiophile soksan bile hangisi kayıpsız ayırt edemeyebilir.

O yüzden dedim arkadaşa. Bu konuda biraz bilgisi olması lazım. Verdiği parayı boşa harcamamış olsun.

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Onur
Fena değil mi? Hocam ya anlamıyorsunuz ya da düzgün setuptan bahsetmiyorsunuz. O blind test yapanlar falan bilmiyor bu işi. Özellikle türkçe içeriklere bakıyorum, 240 dolar servise, 100 dolarlık kulaklıkla deniyorlar. Üstelik DAC falan da olmadan :ROFLMAO: Denedikleri ekipmanlara da "bakın hi-fi kulaklıkla denedik ayırt edemedik" diyorlar. Komedi şovu.

Çok net söylüyorum. Düzgün ekipmanlarla kullandığınız taktirde dandirik Spotify ile kayıpsız müziğin farkını anında görürsünüz. Bu şekilde saçma blind testlere audiophile soksan bile hangisi kayıpsız ayırt edemeyebilir.

O yüzden dedim arkadaşa. Bu konuda biraz bilgisi olması lazım. Verdiği parayı boşa harcamamış olsun.

Başkaları değil, kendi ve güvendiğim bi iki kişinin deneyimlerine istinaden söylüyorum. Bu ara vaktim yok, vaktim olunca bi abx testi yaparım yine. Ama sonucu biliyorum, düzgün encode edilmiş bir mp3ü ayırmak çok kolay olmuyor.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu

Başkaları değil, kendi ve güvendiğim bi iki kişinin deneyimlerine istinaden söylüyorum. Bu ara vaktim yok, vaktim olunca bi abx testi yaparım yine. Ama sonucu biliyorum, düzgün encode edilmiş bir mp3ü ayırmak çok kolay olmuyor.
Şey sorucam ben soundblaster g6 ses kartı aldım ve dt990 pro 250ohm genelde valorant falan oynuyorum ama şeyden korkuyorum yan odada tv açıkken falan rahatsız olurmuyum acaba dt770 pro mu alsaydım diyorum ama birçok yayıncı zamanında kullanıyordu onlar rahatsız olmuyosa yani bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide dt770 pro daha kötu diyolar performans olarak zaten

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Dax Saz
6 aydır bunun yeni modeli dt900 pro x kullanıyorum. Zerre eskime yok. Gayet memnunum. Soundblaster x4 ses kartı ile gayet güzel sonuç alıyorum. On board ses kartı ile dt 990 pro kullanılmaz yalnız. 250 ohm kulaklık o. Kuvvetli bir ses kartı ya da dac Amp seti lazım. Tizleri çok yüksek olduğu için bazı oyunlarda avantaj sağlıyor diye duydum. Çabuk eskiyor diyenler beyerdynamic ne bilmiyorlar bence. 20 sene sapasağlam kalır bu Kulaklıklar ki çoğu stüdyoda Görürsünüz yıllardır kullanılanları.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
6 aydır bunun yeni modeli dt900 pro x kullanıyorum. Zerre eskime yok. Gayet memnunum. Soundblaster x4 ses kartı ile gayet güzel sonuç alıyorum. On board ses kartı ile dt 900 kullanılmaz yalnız. 250 ohm kulaklık o. Kuvvetli bir ses kartı ya da dac Amp seti lazım.
Ben birinden oneri olarak aldım dt990 pro 7 senedir kullaniyo adam sağlam kulaklık bende bugun geldi eve bide soundblaster g6 ses kartı aldım onu bekliyorum

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Dax Saz
Ben birinden oneri olarak aldım dt990 pro 7 senedir kullaniyo adam sağlam kulaklık bende bugun geldi eve bide soundblaster g6 ses kartı aldım onu bekliyorum
Güle güle kullan. G6 kuvvetli kart. Güzel besler. İyi bir setup olmuş oldu. Memnum kalırsın.

ThePatrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak YAKUT
Konuyu Özür Dileyerek Hortlatıyorum. Dostum DT990 Pro ve Creative Soundblaster G6 ikisini birlikte Aldım memnunmusun ikisinden? Daha Elime ulaşmadı Konuyu Görünce Fikrini Almak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,727
Üyeler
167,359
Son üye
esekskne
Top Bottom