Neler Yeni

Beyler Acil İ5 10400 24 saatte kargo olan bi link atarmısınız lütfen ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ne olduğunu söylersen öğrenebilirim
Bunun için kon u açmak yerine internete “What is intel comet lake” yazmak çok daha akıllıca. Ama yine de söylemem gerekirse intelin 10. Nesil işlemciler için koyduğu isim

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
Bunun yerine internete “What is intel comet lake” yazmak çok daha akıllıca. Ama yine de söylemem gerekirse intelin 10. Nesil işlemciler için koyduğu isim
bu konuda pek bir bilgim olmadığı için endişelendim diğer tüm parçalarım geldi sadece işlemci satıcı yüzünden iptal edildi ve biraz sinirliyim bu yüzden yanlış bişey satın almak istemiyorum son kez doğrularsan sevinirim bir problem yok alınabilir öyle değilmi içinde integre grafik birimi mevcut normal i5 10400 işlemci bu doğrudur demi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bu konuda pek bir bilgim olmadığı için endişelendim diğer tüm parçalarım geldi sadece işlemci satıcı yüzünden iptal edildi ve biraz sinirliyim bu yüzden yanlış bişey satın almak istemiyorum son kez doğrularsan sevinirim bir problem yok alınabilir öyle değilmi içinde integre grafik birimi mevcut normal i5 10400 işlemci bu doğrudur demi
Evet doğru içinde grafik birimi de var. Normal I5 10400 işte diğer her sitede satılan 10400 neyse bu da o bir farkı yok alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
O siniri anlıyabiliyorum 3500x te aynısını yaşadım çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,582
Üyeler
167,518
Son üye
Aliqo
Top Bottom