Yardım Beyler acil macrolu iyi mouse lazim

Muddi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
Bütçe
1000
Beyler macrolu logitech tarzi hazır yazılımı olan pubg tarzi oyunlar icin alabileceğim mouse lazim.

Bütçeni biraz arttırabilirsen bunu al

Artirmakta sorun yokta hazir macrolari varmi

Makro istiyorsan Bloody veya Logitech alman şart. En iyi makrolar bu iki markada. Almakla da kalmıyorsun PUBG, CS vb. için özel makro istiyorsan satın alman gerekiyor. Kendin yapabileceğin bir şey değil.

Makro istiyorsan Bloody veya Logitech alman şart. En iyi makrolar bu iki markada. Almakla da kalmıyorsun PUBG, CS vb. için özel makro istiyorsan satın alman gerekiyor. Kendin yapabileceğin bir şey değil.
Hazir yazilimlar var hocam logitech de arkadaşım kullanıyor da ondan soruyorum. Bloddy de yazilim direk ücretli sanirim. Bu yuzden aklınızda ki modeller neler hocam
Post automatically merged:

Razer deathatter V2?
Yazilim yuklenebiliyormu hocam

Beyler macrolu logitech tarzi hazır yazılımı olan PUBG tarzi oyunlar icin alabileceğim mouse lazim.
Bloody V7ma Kesinlikle.

Logitech ban riski cok yüksek özellikle rust oyununda. Ama bloody için cok yüksek riski yok.

Bloody V7ma Kesinlikle.

Logitech ban riski cok yüksek özellikle rust oyununda. Ama bloody için cok yüksek riski yok.
Bloody yazilimi ücretli ama degilmi hocam ücretsizi oluyormu

O zaman olur bak :) hangi modeli önerirsin
V7ma kullanıcısıyım. :D
2yıl'ı geçmiştir dün almış gibi halla tam kalitesinde kullanıyorum yazılım kusursuz kalitesi premium. Benim logitechden filen kaliteli cıktı maşallah ondan önce logitech vardı.
v7ma almasan w90 gibi modeller mevcut fakat ben v7ma kullanıyorum w90 hakkında bilgim yok.

Geri