TeşekürlerÜçünede değer, üçüde üzmez.
SaolunÇok kaliteli parçalar, paran varsa alıp uzun seneler kullanabilirsin. (700 TL verilir )
Neden Gamepower mı alsın.O klavyeye asla o para verilmez parana yazık
Öneriniz var mıO klavyeye asla o para verilmez parana yazık
Ne çok seviyorsunuz siz algı yapmayı? Bırakalımda sırf marka diye membran klavyeye 700 TL mi versin bu millet? Marka aşkına bak şaka gibiNeden Gamepower mı alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe varsa alınır.
Lütfen bu fiyat bandında klavye önerir misinizNe çok seviyorsunuz siz algı yapmayı? Bırakalımda sırf marka diye membran klavyeye 700 TL mi versin bu millet? Marka aşkına bak şaka gibi
aşırı bi takıntın yoksa hepsi güzel ürünlerYazın sistem toplîyacam klavye mouse kulaklıkta alıcam kulaklıkla mouseye karar verdim klavye olarakta steel series apex 5 düşünüyorum sizce değer. Mı kulaklık arctis5 mouse 300s
Membran değil klavye Hibrit Mekanik. Tamamdır sorun yok özür dilerim. Siz daha iyi bilirsiniz.Ne çok seviyorsunuz siz algı yapmayı? Bırakalımda sırf marka diye membran klavyeye 700 TL mi versin bu millet? Marka aşkına bak şaka gibi
Bende hibrit mekanik diye biliyorum amaMembran değil klavye Hibrit Mekanik. Tamamdır sorun yok özür dilerim. Siz daha iyi bilirsiniz.