Einstein
80+ Platinum
Dahası
o zaman bunu alabilirsin.Evet stok varmış taksit de yapıyorlar ama 12 ay vadeye 52 bin tl oluyor cihaz maalesef
o zaman bunu alabilirsin.Evet stok varmış taksit de yapıyorlar ama 12 ay vadeye 52 bin tl oluyor cihaz maalesef
Aynen o şekilde açmıştım geçen gün konuyu hiç kimse cevap vermedi bugün bu şekilde açmak istedimKonudan bağımsız söylüyorum konu açarken "bi bakın gençler" tarzı şeyler yerine konuyla ilgili başlık yazarsanız daha iyi olabilir. "30k bütçe laptop önerisi" gibi
Yani şöyle mac almayı düşündüm ama onda da 8 gb ram yetersiz kalabilir 16 gb ram da bütçemi aşıyor o konu da kararsız kaldımoyun çok elzem değilse mac al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada kanka biraz daha bekle intel yeni lunar lake ile beraber güzel latoplar çıkarabilir xess teknolojisini de geliştirdiler, snadragon laptoplarda yolda eylülü beklemek de fayda var ama sen bilirsin
valla kanka iş için mac macburi gibi ama dediğim gibi eylüle kadar bekle bence yeni işlemciler falan çıksın onlara da bakAynen o şekilde açmıştım geçen gün konuyu hiç kimse cevap vermedi bugün bu şekilde açmak istedim
Casper Excalibur G870.1270-DVB0X-B Intel Core i7-12700H 32GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 8GB RTX 4060 Freedos Gaming Laptop
Bu nasıl sizce
Yani şöyle mac almayı düşündüm ama onda da 8 gb ram yetersiz kalabilir 16 gb ram da bütçemi aşıyor o konu da kararsız kaldım