Neler Yeni

beyler bu hatayı verdi kötü bir şey mi bu

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
az önce ets 2 için lojistik sitesinden exe dosyası indirdim sonra exeyi filan kurdum çalıştırdım bi virüs taraması yaptırayım dedim bu sonuç çıktı kötümü bir şey mi bu virüs
virüs adı Sangfor Engine Zero

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    73.6 KB · Hit: 223

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
az önce ets 2 için lojistik sitesinden exe dosyası indirdim sonra exeyi filan kurdum çalıştırdım bi virüs taraması yaptırayım dedim bu sonuç çıktı kötümü bir şey mi bu virüs
O virüs adı değil, şirketin adı.

Buradan mı indirdiniz?
@Treyarch

Mamyy

80+ Silver
İnternette pek bir bilgi bulamadım ama zararlı yazılım dediğine göre öyledir heralde

VitoScaletta

80+ Gold
virüs programları boş herşeyde virüs buluyor özellikle sizin bu kullandığınız her exe dosyasını virüs olarak tanımlıyor herhangi bi türkçe yamayı indirin direk virüs olarak algılar çünkü beyni yetmiyor programın virüs programı boş iş bana göre

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
False Positive. Herhangi bir sorun yok. VirusTotal'da hatalı tespit yapan birçok motor bulunmakta. Kaspersky, Symantec, ESET, Sophos, Dr.Web, Comodo, Trend Micro gibi motorların dışında diğer motorların sonucuna itibar etmeyin.

Top Bottom