Neler Yeni

Beyler bu kasanın ustunde ki usb kablosunu anakartdan çıkartamıyorum!

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bütçe
11111
Agalar bu nasıl çıkacak çekiyorum çıkmıyor .... valla kafayı yiyeceğim, anakart gelecek biraz daha çekersem. daha takalı 3 hafta olmadı. Yani pas mas olamaz. O fanın yanında ki sıyah kablodan bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rezzz

Ekler

• WhatsApp Image 2024-03-13 at 16.01.57 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-03-13 at 16.01.57 (1).jpeg
    197 KB · Hit: 63

mortemeyn

80+ Bronze
Agalar bu nasıl çıkacak çekiyorum çıkmıyor .... valla kafayı yiyeceğim, anakart gelecek biraz daha çekersem. daha takalı 3 hafta olmadı. Yani pas mas olamaz. O fanın yanında ki sıyah kablodan bahsediyorum.

rezzz
Kitleniyor ya açılı filan hafif sallayarak çek anlarsın zaten anakart gelicek gibiyse bilmiyorum x

TVKANY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin Kiraz
Kasa usb 3 kablosu, onun tırnağı falan vardır ona bastırıp çekmen gerekir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Usb 3.0 kablosu o genelde zor çıkar zaten. Anakarta elinle baskı uygulayarak çekmeye çalış.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kitleniyor ya açılı filan hafif sallayarak çek anlarsın zaten anakart gelicek gibiyse bilmiyorum x
aga ne bu ya mubarek cıldırmak üzereyim.. kanka uçları kırılacak dıye korkuyorum

usta uçlar kırılır mı ya pınler

Usb 3.0 kablosu o genelde zor çıkar zaten. Anakarta elinle baskı uygulayarak çekmeye çalış.
hocam bu pinler vs yamulmasın sonra ılk soktugumda baya saglam hareketsızdı suan cılveli kızlar gibi harekett edıyor ama hala çıkmıyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
aga ne bu ya mubarek cıldırmak üzereyim.. kanka uçları kırılacak dıye korkuyorum

usta uçlar kırılır mı ya pınler

hocam bu pinler vs yamulmasın sonra ılk soktugumda baya saglam hareketsızdı suan cılveli kızlar gibi harekett edıyor ama hala çıkmıyor
Genelde yanda çentik olmuyor onlarda bi kontrol et istersen belki seninkinde çentik vardır. Yoksa arkadaşlarında dediği gibi sağa sola yavaş yavaş hareket ettirerek çıkartıyordum bende.

4PieD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan Dağ
Çok sert çekme, sadece bir alttan bir üstten hafif çekersen çıkar.

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
USB 3.0 kablosu 2 farklı anakartta ikisindede plastik korumalıgını çıkarmıştım birinde pimini yammuştum :D

mortemeyn

80+ Bronze
En dipten tut asıl yani bildmedim ki kırılabilir mi hiç bilmiyorum bende de nzxt rgb kontrolcüsünün fan kablosu öyle bir tutuyor ki bir gün kopacakta bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,612
Üyeler
166,577
Son üye
scgnzco
Top Bottom