Neler Yeni

Beyler bu kız beni seviyorum anlamadım

wosjao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Riwnch
Beyler lisede bi kız arkadaşım vardı sevgili değil yani gerçekten arkadaş baya samimiydik hatta arada flörtleşiyoduk okul kapandığı zaman konuşmayı kestik. Bi arkadaşın instagramı lazımdı yazdım kıza knk bu kişinin insatını biliyomusun dedim oda biliyorum dedi attı falan sonra ordan konu açıldı napıyosun nasılsın hangi üniye gidiyosun diye falan 2 gün konuştuk bayada samimi davrandı bana aynı okuldaki gibi davrandı yazdım mesajıma bakmıyo 17 saat oldu sizce neden ?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Bence sen kafanda çok güzel şeyler düşünmüşsün. Maalesef umut görmüyorum dostum.

wosjao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Riwnch
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,592
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kendinizi bu kadar bağımlı olarak görmeyin yazmazsa yazmasın çokta fifi de geç kızlar ilgi ister alaka ister onlara tapmani bekler bunları yapacaksan buyur ara sor 😄 bugüne kadar birçok kızla konuştum ama bağımlı olmadım çünkü o bağlılık sizi amacı olmayan yollara sürükler sevdim değer verdim ama bağımlı olmadım sevgimin karşılığını almadigimi hissettiğim anda bıraktım daha da yazmadım aramadım denk gelirsek veya yazarsa saygılı şekilde konuşur geçer giderim yok o çok samimi davrandı böyle oldu bunlara hiç gerek yok anca kendinizi yıpratırsiniz

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Mert
Bütün forum aşk acısı çekcek gibi

Pukiina

80+ Bronze
Beyler lisede bi kız arkadaşım vardı sevgili değil yani gerçekten arkadaş baya samimiydik hatta arada flörtleşiyoduk okul kapandığı zaman konuşmayı kestik. Bi arkadaşın instagramı lazımdı yazdım kıza knk bu kişinin insatını biliyomusun dedim oda biliyorum dedi attı falan sonra ordan konu açıldı napıyosun nasılsın hangi üniye gidiyosun diye falan 2 gün konuştuk bayada samimi davrandı bana aynı okuldaki gibi davrandı yazdım mesajıma bakmıyo 17 saat oldu sizce neden ?
Dostum bir şeyin üstüne ne kadar düşersen o şey senden o kadar uzaklaşır. Üstüne düşme, üstüne düşmek yerine ulaşılmazı oyna. Ne bileyim ondan şuan mesaj gelecek mi diye telefonun başında pineklemek yerine günlük hayatına devam et. Bunun yanı sıra karşındakinin de bir insan olduğunu ve işinin çıkabileceğini, moralinin bozuk olabileceğini kısaca yoğun olabileceğini unutma. İşin özü şu mesaj beklemekle kafayı yormak yerine hayatına kaldığın şekilde devam et. Eğer aranızda bir şey varsa bu gerçekse, zaten o kız sana yazar, döner, ulaşır. Bir şekilde

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
EREN
NET İNFO VERİYORUM BUTUN İLGİYİ ÇEK SOHBET ETME TEK TUP CEVAP VER O İLGİ VERCEK AMA SÖYLİM ANLATIHIN KADARIYLA KIZ ÇOK SAHLIK DEHİL YEDEK ATMIYO AMA BENCE İLGİ İÇİN KULANIYO SOĞUK YAP

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,309
Üyeler
160,370
Son üye
Gravebrush
Top Bottom