Neler Yeni

Beyler bu sistemle fps im kaç olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed Enes Üzüm
Anakart olarak b450m s2h alabilirsiniz. Sizin tercih ettiğiniz anakartın OC desteği yok. İşlemcidede tavsiyede bulunucam söylediğim anakart ile sizin anakartınız arasında 30 TL fark var
Ben kullandıgım işlemciye o.c yaptım amd master üzerinden

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Abi ben sistemi sıfır ve yeni aldıgım için ayıptır söylemesi şuanki işlemcimi satıp bida ha 2.el parça takmak istemiyorum çok
anladığım kadarıyla şuan apu kullanıyorsun ve ekran kartıyla upgrade ediyorsun. 144 alır kanka ama dediğim gibi emin değilim sabit kalır mı kalmaz mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed Enes Üzüm
Anakart olarak b450m s2h alabilirsiniz. Sizin tercih ettiğiniz anakartın OC desteği yok. İşlemcidede tavsiyede bulunucam söylediğim anakart ile sizin anakartınız arasında 30 TL fark var.
Sistem elinizde varmış çok pardon.
Önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladığım kadarıyla şuan apu kullanıyorsun ve ekran kartıyla upgrade ediyorsun. 144 alır kanka ama dediğim gibi emin değilim sabit kalır mı kalmaz mı.
Anladım teşekkürler yardımın için

Anakart olarak b450m s2h alabilirsiniz. Sizin tercih ettiğiniz anakartın OC desteği yok. İşlemcidede tavsiyede bulunucam söylediğim anakart ile sizin anakartınız arasında 30 TL fark var.
Sistem elinizde varmış çok pardon.
İşlemci olarak ne önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Önemli değil

Anladım teşekkürler yardımın için

İşlemci olarak ne önerirsiniz
fiyatı biraz daha aşabilirseniz yada ikinci el bakabilirseniz Ryzen 5 3600 ile güzel bir sistem olur Ramlerinizin oc potansiyeli çok yüksek aynı ramleri kullanıyorum güzel bir OC ile 3600mhz CL 14 olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed Enes Üzüm
fiyatı biraz daha aşabilirseniz yada ikinci el bakabilirseniz Ryzen 5 3600 ile güzel bir sistem olur Ramlerinizin oc potansiyeli çok yüksek aynı ramleri kullanıyorum güzel bir OC ile 3600mhz CL 14 olabiliyor.
Benim anakartım 3200mhz destekliyor 3600 yapabiliyormuyum o.c ile

Birde ekran kartı olarak ne almalıyım sence

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Benim anakartım 3200mhz destekliyor 3600 yapabiliyormuyum o.c ile

Birde ekran kartı olarak ne almalıyım sence
Bence ekran kartınız dursun anakart ile işlemcinizi değiştirin malum piyasa belli ekran kartında

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Son düzenleme:
Top Bottom