Beyler resimdeki hata nedir ?

Sinanbey

80+
Reaksiyon skoru
134
sistemim arada donuyor masaüstünde cpu led yakıyor anakart olay günlüğünde bu hatayı aldım monitör no signal demiyor direk siyah oluyor
Ryzen 5 1600 AF.
MSI B450M PRO VDH Plus.
Corsair 2x8 3000HZ RAM.
MSI Armor RX580 8 GB.
Thermaltake 600W 80+ PSU.
Thermaltake V200 kasa.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    102.2 KB · Hit: 86
Güç kaynağından dolayı olmuş olabilir. Ya da elektrik kesintisi filan da olmuş olabilir.

Bilgisayarı power tuşuyla tekte kapatmaya çalıştıysanız olabilir

Ekran kartının özellikleriyle oynadıysan eski ayarlarına geri çek otomatiğe al ekran kartı radeon ayarlarını.

Oynamadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yaptım donunca
Cpu led yanıyor dediniz bip sesi falan duyuyor musunuz ? V4 satın almışsınız galiba bence aldığınız yerle iletişime geçip belirtin durumu.

Cpu led yanıyor dediniz bip sesi falan duyuyor musunuz ? V4 satın almışsınız galiba bence aldığınız yerle iletişime geçip belirtin durumu.
hocam ses değil anakartta ışık yanıyor 2 aylık ikinci el aldım fatura sahibi ben değilim ütopyadan alınma gittiğimde garanti geçiyormu

hocam ses değil anakartta ışık yanıyor 2 aylık ikinci el aldım fatura sahibi ben değilim ütopyadan alınma gittiğimde garanti geçiyormu
Faturasıyla beraber gidersen her türlü yardım etmek zorundalar. cpu ledi yanıyor diyorsun işlemciyse bir alakası olabilir.

Ekran kartından olabilir mi sizce
Ekran kartından dolayı olduğunu düşünmüyorum. Güç ile alakalı gibi duruyor. Ani güç kesilmesi filan olmuş olabilir. Zaten güç tuşu ile kapatmışsınız sistemi ondan dolayı olmuş olma ihtimali hayli yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,046
Üyeler
190,143
Son üye
Bixie
Geri