Neler Yeni

Beyler Sizlerin Deneyimleri Önemli / Dolap Uygulaması!

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Abiler ben bu dolaptan xbox sattım 7000e güzelce kargoladım.. neyse ürünü trendyol expres e verdim garanti olsun diye kargo açısından. Ürün İstanbula geldiğinde kargoda hasar görmüş, bunlar beni aradı ürün size geri gelmekte gelince fotoğrafları çekip bize gönderin işlem başlatalım. Sorun şimdi dolabın kargosunda gerçekleşti. Paramı geri iade ederler mi?

Shourd

80+ Gold
Abiler ben bu dolaptan xbox sattım 7000e güzelce kargoladım.. neyse ürünü trendyol expres e verdim garanti olsun diye kargo açısından. Ürün İstanbula geldiğinde kargoda hasar görmüş, bunlar beni aradı ürün size geri gelmekte gelince fotoğrafları çekip bize gönderin işlem başlatalım. Sorun şimdi dolabın kargosunda gerçekleşti. Paramı geri iade ederler mi?
Kargoya vermeden yada verirken videoya çekmişmiydiniz eğer elinizde kanıt var ise sorun yok

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargoya vermeden önce hususi video çekmedim lakin ürün belli yani nasıl olduğu sadece gönderirken çalıştığına dair video cektım ekledim dolap uygulamasına... hususi cihazı paketlerken video cekmedim.
Kargoya vermeden yada verirken videoya çekmişmiydiniz eğer elinizde kanıt var ise sorun yok

Top Bottom