Neler Yeni

Kızla İletişim Kurma Taktikleri

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Fatih Terim
işte diyorum ki fake hesabından eklemene rağmen neden senin fake hesabınla konuşma ihtiyacı duyuyor ? o zaman herkesle konuşuyordur sana özel olan şey ne seni tanımadan ?
belki anlamıştır beni deniyor gibisinden?

işte diyorum ki fake hesabından eklemene rağmen neden senin fake hesabınla konuşma ihtiyacı duyuyor ? o zaman herkesle konuşuyordur sana özel olan şey ne seni tanımadan ?
Hocam istek attığı profili sordu. Bende verdim kendi profilimi. Dedi ki neden oradan değilde fake hesabinla takipleşiyoruz dedi. Bende karamsarım biraz, gelen istekleri kabul edemiyorum falan dedim. Bu da net ol biraz dedi, sesli mesajlar attı.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Arda Teksin
Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.
dostum bu olaylar neden hep seni buluyor :D

nasıl buluyorsun hocam böylelerini daha önce de bu tarz konular açmışsın
Valla hiç istek atmam kimseye. Bi tanesi DM'den şey yazmıştı bi ara, Künefe dondurmalı mı olur kaymaklı mı diye. Kızın adı Tuanaydı. Hesabı gizliydi bakiyim diye galiba herkese açık yapmıştı. Yanıt bile vermemiştim, bilmiyorum hevesini mi kırmıştım o zaman ama.

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Fatih Terim
Valla hiç istek atmam kimseye. Bi tanesi DM'den şey yazmıştı bi ara, Künefe dondurmalı mı olur kaymaklı mı diye. Kızın adı Tuanaydı. Hesabı gizliydi bakiyim diye galiba herkese açık yapmıştı. Yanıt bile vermemiştim, bilmiyorum hevesini mi kırmıştım o zaman ama.
nasıl bir profilin varsa hocam herkes size yürüyor

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Ben fake hesabımdan istek attım önce. Ayna fotosu pp li bi eleman vardı yüzü gözükmeyen. Bioayada şey yazmıştım, işte yeni hesap. Gt falan, lütfen takip edin vs. Kıza dedim ki sizi denemek için falan diye attım isteği. Bu da o hesabın takip isteğini kabul etti ve o da takip isteği attı fake hesaba. Yani bilmiyorum, en basta denedim biseyler ama. Bu doğru kişi mi bilmiyorum.
Dünde bi tanesi geldi, iki lafladık. 19 yaşında, annesi yabancı, babası Türkmüş. Tam bir gotikti kız, profildeki hikayelerinde kırmızı tuborg vardı ae😂
hocam bunlar pek iyi ortamda takılmıyorlar tavsiyem uzak durun sonra sevgilisi 4 kişi toplayıp gelir

duruyorsa siz yazın hocam bu sefer
Hesabı silmişti. Bi ara arada profilini stolkluyodum bunun. Depresyona soktuk herhalde kızı ortadan kaybolduydu sonra daha da bulamadım hesabını.
Aslında yaşım 22. Fakat biraz daha küçük duruyorum. Yani 19-18 yaşındakiler oluyo, bunlar oluyo genelde bu dediklerim. Amaaan boşverin hocam, bu zamana kadar ciddi bir sevgilim olmadı hiç. Askerdeyken bi kızla konusuyodum Tiktokta yayın açarken, bunu moderatör yaptıydım yayınlarda. 4 ay kadar konuştum sonra bitti, yayınlarda başka kızlar böyle ergence yürümelerde bulunuyodu. Bu gidiyodu susturuyodu falan, ulan madem seviyodun niye bıraktın. Yok görüntülü aramamışım tatildeyken falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,697
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom