Neler Yeni

Beyler üniye gidiyom pc lazım

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
Bütçe
40000
Agalar ben bir laptop düşmanıyım fakat kendi şehrimde olmayacağım için laptop almak durumundayım. Amacım Hem oyunda Hem yazılımda kullanabileceğim iyi bir bilgisayar. Belki arada 3d tasarım yaparım. Ama 3d tasarımı yok sayabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe max 40k.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000042EFG5

bu nasıl canlar

TİTAN.

80+ Platinum
Agalar ben bir laptop düşmanıyım fakat kendi şehrimde olmayacağım için laptop almak durumundayım. Amacım Hem oyunda Hem yazılımda kullanabileceğim iyi bir bilgisayar. Belki arada 3d tasarım yaparım. Ama 3d tasarımı yok sayabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe max 40k.

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000042EFG5

bu nasıl canlar
Berbat
Bunu öneririm
Edit:öneri hatalı

Son düzenleme:

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu nasıl

neyi önerdin

şimdi geldi mesaj

TİTAN.

80+ Platinum

bu nasıl

neyi önerdin

şimdi geldi mesaj
Bu daha iyimiş bunu al
44k civarında 4070li cihazlarda var onlarada bakabilirsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

akagoblin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk

bu nasıl canlar

olm berbat yazacağına öner bari
https://m.n11.com/urun/monster-tulp...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel öneririm

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu mu daha iyi sizce

yoksa bu mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR

bu nasıl

neyi önerdin

şimdi geldi mesaj
3 gün önce HP victus 16 i7 13700h işlemcili ve 4070 ekran kartlı modelini aldım ürün elime ulaştı w10 pro kurum lakin sürücüleri sağlıklı çalışmadı hemen win 11 e geçtim ve PC sorunsuz bir şekilde çalışıyor henüz oyunlarda FPS ve ısı testi yapamadım en kısa sürede yapacağım ama CPU ve gpu ya ısı testleri yaptım CPU Max 84 gpu ise Max 80 derece oldu dikkat ederseniz Max diyorum söylediğim sayılar anı oldu ve geri düştü bile yani cihazın kesinlikle bir ısı problemi yoktur bunu almadan önce HP ısınır falan diyorlardı utanırlar mi bilmem.
Cihazda ekran parlaklığı gayet yetiyor lakin bi tık daha parlak olsaydı fena olmazdı
Sesi kaliteli ve güzel ama bana bi tık az geldi ama gayet yetiyor dediğim gibi bana nasıl geldiyse o şekilde aktarıyorum sana belki çok yüksek bile gelebilir
Başka da bir şey yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Top Bottom