oynayabilirsinben şimdi bu oyunu aldım bundan daha başka ea üyeliği almam lazım mı yoksa oyunu direk alıp oynayabiliyormuyum
oynayabilirsin
Ea play olmadığını bende biliyorum. Ancak arkadaş ile oynamak için battlefield premium istiyor reis.EA play ile bir alakası yok oynarsın.
Ea play olmadığını bende biliyorum. Ancak arkadaş ile oynamak için battlefield premium istiyor reis.
Oyunun içinden alınıyor diye hatırlıyorum. Keşke oyunu silmeseydimde girip bakabilsem.Alıntıyı görüntülebu paketen
alıcam bu premium mu oluyor
genede teşekür ederim yardımcı olduğun içinOyunun içinden alınıyor diye hatırlıyorum. Keşke oyunu silmeseydimde girip bakabilsem.
Bende bunu aldım bir kaç özellik ekleniyor eklenti var bence ,Alıntıyı görüntülebu paketen
alıcam bu premium mu oluyor
Hocam biz arkadaşla oynuyoruz battlefield premium olmadan. Steam üzerinden aldık o nasıl oluyor o zaman? Arada bir maça girdiğimde o giremiyor falan ondan olabilir mi?Ea play olmadığını bende biliyorum. Ancak arkadaş ile oynamak için battlefield premium istiyor reis.
Benim oyun ea play de ben arkadaşı davet edemiyorum. Ancak arkadaş beni davet edebiliyor. Niye böyle bişey olabilir falan diye araştırdık. Arkadaş ekstra para verip premium almış o sayede davet edebiliyormuş ama steamde gerekmiyor olabilir.Hocam biz arkadaşla oynuyoruz battlefield premium olmadan. Steam üzerinden aldık o nasıl oluyor o zaman? Arada bir maça girdiğimde o giremiyor falan ondan olabilir mi?
Premiumlu değilse premium haritalarına giremiyordur. Onun dışında bir fark yok normal bf1.Hocam biz arkadaşla oynuyoruz battlefield premium olmadan. Steam üzerinden aldık o nasıl oluyor o zaman? Arada bir maça girdiğimde o giremiyor falan ondan olabilir mi?