Normalde laptobun sogutmasi cok cok iyi degil ve pc de throttle var zaten oyun zevkinizi de berbat eder. Laptop altinda masa mi var yoksa stand var miRDR2 de 1 saat oynadım aldığım değerler böyle. Ancak BF2042 de oyuna girer girmez lobide 95-97 dereceleri görüyor. Normalde laptop un soğutması iyi.
Laptop=HP Victus 16-S0023NT
Alıntıyı görüntüle
Hocam bence hiçbir laptopda 95 derece normal değilLaptop da bu dereceler bir tık normal aslında çevremde laptop kullananlar bu değerleri görüyor
Laptop kullanıyormus konuyu acan arkadasMasaüstü kullanıyorum. Benim işlemcim stok fan ile bf42 de 90 95 görüyordu çareyi kule tipi sogutucu almak ile buldum ve 60 dereceyi geçmiyor artık
stand var ve belirli yükseklikte yani fanlar zemine temas etmiyor. Peki Rdr ve diğer oyunlarda neden sıcaklık sorunu yaşamıyorum?Normalde laptobun sogutmasi cok cok iyi degil ve pc de throttle var zaten oyun zevkinizi de berbat eder. Laptop altinda masa mi var yoksa stand var mi
Arkadaşımla biz de bu şekilde düşünüyoruz çünkü diğer oyunlarda bu değeri görmüyorum bir anormallik olmalı. Öneriniz var mı?Hocam bence hiçbir laptopda 95 derece normal değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop kullanıyormus konuyu acan arkadas
Bakın anlatmaya çalıştığım şey tam olarak şu Laptop'um ve özelliklerinden memnunum şuana kadar da sorun çıkartmadı tek sorun BF2042 de bu değeri görmesi ki RDR 2 gibi bir oyunda bile belirttiğim 90-95 derecelerde dolanmıyor.Hp victus serisinde ısınma problemi var genel olarak ince oldukları için arkadaşım servisede gönderdi ancak nafile sorun kronik birazcık bazı oyunlar fazla işlemci tüketimi olunca altına bir şey koyup havaya kaldırıyor biraz daha soğuyor 80-90 arasına düşüyor
Sorun oyun optimizasyonu olabilir mi acaba? BF2042 den anlayanlar varsa yardımcı olabilirler belki.RDR2 de 1 saat oynadım aldığım değerler böyle. Ancak BF2042 de oyuna girer girmez lobide 95-97 dereceleri görüyor. Normalde laptop un soğutması iyi.
Laptop=HP Victus 16-S0023NT
Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkür ederim.Bir anormallik yok. Oynadığın oyun diğer oyunlara göre işlemciye daha çok yükleniyor normal ayrıca laptoplar genelde yükte bu derecede çalışıyor zaten.Vsync açın yada fps'i daha düşük bir değere sabitleyin sıcaklık düşecektir.