Neler Yeni

BF2042 İşlemci 95 Derece

Pukiina

80+ Bronze
RDR2 de 1 saat oynadım aldığım değerler böyle. Ancak BF2042 de oyuna girer girmez lobide 95-97 dereceleri görüyor. Normalde laptop un soğutması iyi.
Laptop=HP Victus 16-S0023NT

1721235094554.png

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Uğur
Laptop da bu dereceler bir tık normal aslında çevremde laptop kullananlar bu değerleri görüyor

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
RDR2 de 1 saat oynadım aldığım değerler böyle. Ancak BF2042 de oyuna girer girmez lobide 95-97 dereceleri görüyor. Normalde laptop un soğutması iyi.

Alıntıyı görüntüle
Normalde laptobun sogutmasi cok cok iyi degil ve pc de throttle var zaten oyun zevkinizi de berbat eder. Laptop altinda masa mi var yoksa stand var mi

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Tugay gedik
Masaüstü kullanıyorum. Benim işlemcim stok fan ile bf42 de 90 95 görüyordu çareyi kule tipi sogutucu almak ile buldum ve 60 dereceyi geçmiyor artık güzel bi soğutucu alabilirsin altına

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Laptop da bu dereceler bir tık normal aslında çevremde laptop kullananlar bu değerleri görüyor
Hocam bence hiçbir laptopda 95 derece normal değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstü kullanıyorum. Benim işlemcim stok fan ile bf42 de 90 95 görüyordu çareyi kule tipi sogutucu almak ile buldum ve 60 dereceyi geçmiyor artık
Laptop kullanıyormus konuyu acan arkadas

Pukiina

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde laptobun sogutmasi cok cok iyi degil ve pc de throttle var zaten oyun zevkinizi de berbat eder. Laptop altinda masa mi var yoksa stand var mi
stand var ve belirli yükseklikte yani fanlar zemine temas etmiyor. Peki Rdr ve diğer oyunlarda neden sıcaklık sorunu yaşamıyorum?

Hocam bence hiçbir laptopda 95 derece normal değil

Laptop kullanıyormus konuyu acan arkadas
Arkadaşımla biz de bu şekilde düşünüyoruz çünkü diğer oyunlarda bu değeri görmüyorum bir anormallik olmalı. Öneriniz var mı?

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Uğur
Hp victus serisinde ısınma problemi var genel olarak ince oldukları için arkadaşım servisede gönderdi ancak nafile sorun kronik birazcık bazı oyunlar fazla işlemci tüketimi olunca altına bir şey koyup havaya kaldırıyor biraz daha soğuyor 80-90 arasına düşüyor

Pukiina

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hp victus serisinde ısınma problemi var genel olarak ince oldukları için arkadaşım servisede gönderdi ancak nafile sorun kronik birazcık bazı oyunlar fazla işlemci tüketimi olunca altına bir şey koyup havaya kaldırıyor biraz daha soğuyor 80-90 arasına düşüyor
Bakın anlatmaya çalıştığım şey tam olarak şu Laptop'um ve özelliklerinden memnunum şuana kadar da sorun çıkartmadı tek sorun BF2042 de bu değeri görmesi ki RDR 2 gibi bir oyunda bile belirttiğim 90-95 derecelerde dolanmıyor.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Bir anormallik yok. Oynadığın oyun diğer oyunlara göre işlemciye daha çok yükleniyor normal ayrıca laptoplar genelde yükte bu derecede çalışıyor zaten.Vsync açın yada fps'i daha düşük bir değere sabitleyin sıcaklık düşecektir.

Thadox

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Sorun oyun optimizasyonu olabilir mi acaba? BF2042 den anlayanlar varsa yardımcı olabilirler belki.

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
a a
BF2042 AVX2 instructionlarını kullanıyor o oyunda o sıcaklıklar normal. Cinebench açarak oynuyormuşsun gibi düşünebilirsin

Pukiina

80+ Bronze
Bir anormallik yok. Oynadığın oyun diğer oyunlara göre işlemciye daha çok yükleniyor normal ayrıca laptoplar genelde yükte bu derecede çalışıyor zaten.Vsync açın yada fps'i daha düşük bir değere sabitleyin sıcaklık düşecektir.
Çok teşekkür ederim.

Top Bottom