yani sadece bu oyunda bu olayı yaşıyorum hocam. saçma bir olay ve oyundan soğutuyor. ping değerlerim yine ortalamada60 arası geziyor bf2042 deHocam, genelde bende yüksek ping sırasında gerçekleşiyor bu durum kendi kendine hareket etme problemi eğer klavye ve mouse usb girişlerinde bir problem yoksa büyük olasılık benim gibi ping kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuzdur. Online başka bir platformda oynadığım ama ping değerleri stabil olan oyunda bu sorunu yaşamıyorum mesela.
Aynı şekilde benimde öyle çoğunlukla 55-65 arası geziyor ama aniden böyle sizin tarif ettiğiniz şekilde oluyor insanın sinirini bozuyor maalesef Allahtan sürekli yaptığı bir şey değil genelde çok kötü pinge sahip serverlerda maplarda yapıyor çok nadir de olsa yani şöyle diyeyim günde en az 3-4 defa oynuyorsam bu oyunların en azından 1 inde bunu yapıyor çok kısa sonra düzeliyor çözümünü bulamadım şimdilik çok ileri seviyede olmadığı için gözardı ediyorum umarım artmaz.yani sadece bu oyunda bu olayı yaşıyorum hocam. saçma bir olay ve oyundan soğutuyor. ping değerlerim yine ortalamada60 arası geziyor bf2042 de
çoğu zaman olduğu için eveet soğutuyor. ama benimki 10-15 saniye sürüyör teşekkürler yinede bilgilendirme içinAynı şekilde benimde öyle çoğunlukla 55-65 arası geziyor ama aniden böyle sizin tarif ettiğiniz şekilde oluyor insanın sinirini bozuyor maalesef Allahtan sürekli yaptığı bir şey değil genelde çok kötü pinge sahip serverlerda maplarda yapıyor çok nadir de olsa yani şöyle diyeyim günde en az 3-4 defa oynuyorsam bu oyunların en azından 1 inde bunu yapıyor çok kısa sonra düzeliyor çözümünü bulamadım şimdilik çok ileri seviyede olmadığı için gözardı ediyorum umarım artmaz.