Neler Yeni

Bi anda unutulan ünlüler

Engorgio

80+
1620056267413.png

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,858
İsim
Akın Taşkan
Mavi Slime
Kimse bilmez ama bi ara popülerdi birkaç aylığına sonra herkes bi anda unuttu.
Aşırı popüler değildi ama :D
Yok be 150 000 rahat izleniyor hâlâ ama Ataberk güzel comeback attı o da unutuluyordu az kalsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adam bi ara çalıştığım otele geldi müptezel paso bira içiyodu götürdüm teşekkür bile etmedi ünlü oldu ya kalkmıştı bir tarafları gıcığım bu adama.
unutuldu ya oh olsun o zaman

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu adam bi ara çalıştığım otele geldi müptezel paso bira içiyodu götürdüm teşekkür bile etmedi ünlü oldu ya kalkmıştı bir tarafları gıcığım bu adama.
Meşhur olduğu "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı çalıntı çıkan eleman değil mi bu?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Meşhur olduğu "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı çalıntı çıkan eleman değil mi bu?
Aynen şarkı çalıntı çıkmıştı sonradan ama benim dediğim olay böyle o şarkı çıktı fena patladı daha çalıntı olduğu anlaşılmadığı dönemler baya havalı havalı takılıyordu barda ünlü olmak insanı çok değiştiriyor. Bu adamı ünlü yapanlar da amacı olmayan grup üyeleri onlar sayesinde ünlü oldu grupta cover falan yapardı sürekli sonra gruptan bile çıktı AOG tayfasına da yamuk yaptı. Ünlü olmadan önce de tanıyordum bu adamı.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Aynen şarkı çalıntı çıkmıştı sonradan ama benim dediğim olay böyle o şarkı çıktı fena patladı daha çalıntı olduğu anlaşılmadığı dönemler baya havalı havalı takılıyordu barda ünlü olmak insanı çok değiştiriyor. Bu adamı ünlü yapanlar da amacı olmayan grup üyeleri onlar sayesinde ünlü oldu grupta cover falan yapardı sürekli sonra gruptan bile çıktı AOG tayfasına da yamuk yaptı. Ünlü olmadan önce de tanıyordum bu adamı.
Evet yayınları falan vardı, ünlü olunca ünlü edenlere yamuk yaptı.
En son modartla pc topluyordu xd

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet yayınları falan vardı, ünlü olunca ünlü edenlere yamuk yaptı.
En son modartla pc topluyordu xd
Çabuk yükselen çabuk düşer. Adam Scarface gibi oldu resmen ama o hak etti. Bir tarafları ayrı oynamasaydı adam gibi dursaydı daha iyi yerlere gelirdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,717
Üyeler
163,868
Son üye
Sunay16018
Top Bottom