Bu adam bi ara çalıştığım otele geldi müptezel paso bira içiyodu götürdüm teşekkür bile etmedi ünlü oldu ya kalkmıştı bir tarafları gıcığım bu adama.
Yok be 150 000 rahat izleniyor hâlâ ama Ataberk güzel comeback attı o da unutuluyordu az kalsınMavi Slime
Kimse bilmez ama bi ara popülerdi birkaç aylığına sonra herkes bi anda unuttu.
Aşırı popüler değildi ama
unutuldu ya oh olsun o zamanBu adam bi ara çalıştığım otele geldi müptezel paso bira içiyodu götürdüm teşekkür bile etmedi ünlü oldu ya kalkmıştı bir tarafları gıcığım bu adama.
Bu adam bi ara çalıştığım otele geldi müptezel paso bira içiyodu götürdüm teşekkür bile etmedi ünlü oldu ya kalkmıştı bir tarafları gıcığım bu adama.
Valla tam sinek ya orda sinek diyesim geldi de işimden olmak istemedimAlıntıyı görüntüle
Vay sinek, Kamina abime yamuk yapmış
Meşhur olduğu "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı çalıntı çıkan eleman değil mi bu?Bu adam bi ara çalıştığım otele geldi müptezel paso bira içiyodu götürdüm teşekkür bile etmedi ünlü oldu ya kalkmıştı bir tarafları gıcığım bu adama.
Aynen şarkı çalıntı çıkmıştı sonradan ama benim dediğim olay böyle o şarkı çıktı fena patladı daha çalıntı olduğu anlaşılmadığı dönemler baya havalı havalı takılıyordu barda ünlü olmak insanı çok değiştiriyor. Bu adamı ünlü yapanlar da amacı olmayan grup üyeleri onlar sayesinde ünlü oldu grupta cover falan yapardı sürekli sonra gruptan bile çıktı AOG tayfasına da yamuk yaptı. Ünlü olmadan önce de tanıyordum bu adamı.Meşhur olduğu "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı çalıntı çıkan eleman değil mi bu?
Evet yayınları falan vardı, ünlü olunca ünlü edenlere yamuk yaptı.Aynen şarkı çalıntı çıkmıştı sonradan ama benim dediğim olay böyle o şarkı çıktı fena patladı daha çalıntı olduğu anlaşılmadığı dönemler baya havalı havalı takılıyordu barda ünlü olmak insanı çok değiştiriyor. Bu adamı ünlü yapanlar da amacı olmayan grup üyeleri onlar sayesinde ünlü oldu grupta cover falan yapardı sürekli sonra gruptan bile çıktı AOG tayfasına da yamuk yaptı. Ünlü olmadan önce de tanıyordum bu adamı.
Çabuk yükselen çabuk düşer. Adam Scarface gibi oldu resmen ama o hak etti. Bir tarafları ayrı oynamasaydı adam gibi dursaydı daha iyi yerlere gelirdi.Evet yayınları falan vardı, ünlü olunca ünlü edenlere yamuk yaptı.
En son modartla pc topluyordu xd