Reis PSU anakarttan pahalibi sistem hazırladım sizce nasıl uyumlu mu parçalar.
sistem:
(Ekran kartıda dahil stok yeni bitmiş)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
uyumlu da fiyatları pahalı psu ve anakart ve kasanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram de değişebilir.
ssd de pahalı
O videodakinin bire bir aynısı olmak zorunda değil ki. Bir de tek 1 siteden toplamak her zaman pahalı olur.parçaları bu videodan seçtim 1tane şeyi değiştirdim 16ramdi 32 yaptım ana akartıda şimdi düzenledim Alıntıyı görüntüle
1 siteden toplamam zaten cimdiriden flan en uygununu bulurum en uygun yerden alırım. zorunda değilimde ben öyle çok donanımdan alamam şu şuna olurmu yok şu uyarmı bilmem ben oyuna bakarım performansa bakarım fiyata bakarım. onun için aynısını toplamaya çalışıyomO videodakinin bire bir aynısı olmak zorunda değil ki. Bir de tek 1 siteden toplamak her zaman pahalı olur.
yokya saolkasa ve psu bu düşünülebilir. Enermax StarryFort SF70H ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower mATX + MAXPRO III 700W
Bu da olur. FSP Vento VG3400S RGB Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah ATX Hyper Pro H3-650 80+ Bronze
psu zaten 600W olanını alıcam o geçici süreliğine orda ürünleri biliyim diye en son alırken en uygununu bulup alıcam ve fiyatı boşuna arttırmayalım benim şu anki sistem bu şekilkasa ve psu değişmeli, anakarın direkt pro olanını alın argb desteği var