Bunu taksim meydanında yemeyince tadı çıkmıyorYaşadığın ilde Tekzen varsa bunu alabilirsin:
Kamp Aksesuarları - Kamp Malzemeleri - Spor & Outdoor Ürünleri | Tekzen
Kamp Aksesuarları Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Sizleri Bekliyor!www.tekzen.com.tr
Ben de Tekzen'den almıştım, çok memnunum çok güzel yakıyor (!)
kanka aman diyim sınıfta yanlışlıkla 1 fıs sıkmıştım 2 gün ağladı en önde camı kapatın üşüyorum diyen kızBazı sitelerde biber gazı satılıyor almak istiyorum internet üzerinden biber gazı almak mantıklı yoksa satılan bir yer var mı?
Tekzende satılıyor yani av bayilerde falan satılıyor muYaşadığın ilde Tekzen varsa bunu alabilirsin:
Kamp Aksesuarları Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Sizleri Bekliyor!www.tekzen.com.tr
Genel de silah-av malzemesi satan yerlerde bulunur. Nato markası güzel diye biliyorum.Tekzende satılıyor yani av bayilerde falan satılıyor mu
Satılıyordur muhtemelen. Bu marka olması şart değil, hangisi olursa artık.Tekzende satılıyor yani av bayilerde falan satılıyor mu
Anında etki ediyormu hızlıca ? İyiyse alacağımYaşadığın ilde Tekzen varsa bunu alabilirsin:
Knk kullandınmı nasıl anında etki ediyormu ediyorsa bende alacağım.alınır internetten
hiç birine karşı kullanmadım o yüzden bilemiyorumKnk kullandınmı nasıl anında etki ediyormu ediyorsa bende alacağım.