KAANT10X
80+ Bronze
Ofansif mizah kalitesi
Ofansif mizah kalitesi
sagol kralALLAHIM SANA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR İYİKİ İSTANBULDA YAŞAMIYORUM ANADOLUNUN BAHARINDA AKSARAYDA ŞEHRİN 10 KM TEPESİNDE OH MİS GİBİ HAYAT YA. BEN 280 BİN KİŞİLİK ŞEHİRDEN SIKILIYORUM ELEMANLAR 18 MİLYONLUK ŞEHRDE YAŞIYOR. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN REİS
Ağabey sen aynı benim gibisin bende egenin bir köyünde yaşasam yeter.ALLAHIM SANA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR İYİKİ İSTANBULDA YAŞAMIYORUM ANADOLUNUN BAHARINDA AKSARAYDA ŞEHRİN 10 KM TEPESİNDE OH MİS GİBİ HAYAT YA. BEN 280 BİN KİŞİLİK ŞEHİRDEN SIKILIYORUM ELEMANLAR 18 MİLYONLUK ŞEHRDE YAŞIYOR. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN REİS
En güzeli o zaten, büyükşehirde yaşanmaz.ALLAHIM SANA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR İYİKİ İSTANBULDA YAŞAMIYORUM ANADOLUNUN BAHARINDA AKSARAYDA ŞEHRİN 10 KM TEPESİNDE OH MİS GİBİ HAYAT YA. BEN 280 BİN KİŞİLİK ŞEHİRDEN SIKILIYORUM ELEMANLAR 18 MİLYONLUK ŞEHRDE YAŞIYOR. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN REİS
Dindarlık ne alaka?Dindar nesil, Yeni Türkiye, şahlanış falan derken gelinen nokta işte.
Dindarlık ne alaka?
elektro şok da iyi bence.Biber gazı taşımak normalde yasal değil ama ülkede adalet de yok ha bıçak taşımışsınız ha biber gazı. Sevdiklerinize kesinlikle aldırın.