Biceps Curlde sıkıntı yaşıyorum

ahsecek

80+
Reaksiyon skoru
6
Öncelike arkadaşlar yaklaşık 40 gündür düzenli spor yapıyorum gelişmelerde var tabi, artık biceps curl yaparken daha rahat kaldırıyorum ama bicepsimde ağrıyı hissetmeden bileklerimde ağrı başlıyor bu da verimi düşürüyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım

bileğini büküyor musun? ayrıca bileğin zayıf olabilir

Öncelike arkadaşlar yaklaşık 40 gündür düzenli spor yapıyorum gelişmelerde var tabi, artık biceps curl yaparken daha rahat kaldırıyorum ama bicepsimde ağrıyı hissetmeden bileklerimde ağrı başlıyor bu da verimi düşürüyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım
Spor Salonunda ki hocalara sorman çok daha mantıklı, burda maalesef insan anatomisinden anlamayıp gelişi güzel konuşan kendilerini mr.olimpiya sanan çok çoluk çocuk var o yüzden gittiğin spor Salonunda ki bu işi daha bilen hocalara sor, yüzyüze daha net cevap alırsın.

Yanlış kaldırma usülünü kullanıyorsun. Ya bileklerin eğriliyor ya da elinde o dumbelları oynatıyorsun, Doğru tutuş bilek dirsek sabitliği olacak şekilde kaldırman gerekir. Daha rahat olmaması lazım zorluğu bicepste hissetmelisin.

bugün benimde ağrıdı bileklerim ama kilo arttırdığım vakitte oldu strap takmayı denicem

Spor Salonunda ki hocalara sorman çok daha mantıklı, burda maalesef insan anatomisinden anlamayıp gelişi güzel konuşan kendilerini mr.olimpiya sanan çok çoluk çocuk var o yüzden gittiğin spor Salonunda ki bu işi daha bilen hocalara sor, yüzyüze daha net cevap alırsın.
Anatomi bilmeyen çoluk çocuk? Spor salonunda işi bilen hoca? Bileklerin zayıf knk yapmaya devam et düzelir. Curl yaparken strap falan kullanma. Gerçekten kaldırdığını kilo çok ağırsa ağırlığı tutamadığın için egzersizi yapamıyorsan strap kullan. Deadlift gibi ağır çekişlerde kullanabilirsin.

Sanırım biraz bükülüyor bide tek dambıl değil 10 kiloluk 2 tane dambıl ile yapıyorum
Hocam bicpes curl çalışırken bilek ağrısı yaşıyor isen ekstra olarak bilek egzersizi yapman gerekir. Strap sadece çekiş hareketlerinde ihtiyaç duyulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne takabilirim peki

Daha onceden bilegim kirilmisti
Bir şey takmama gerek yok brom bilek ağrısı var ise ekstra bilek çalış.

Yanıtlayanlara teşekkür ediyorum bilek için yapabileceğim egzersizlere bakacağım

Hocam bicpes curl çalışırken bilek ağrısı yaşıyor isen ekstra olarak bilek egzersizi yapman gerekir. Strap sadece çekiş hareketlerinde ihtiyaç duyulur.

Bir şey takmama gerek yok brom bilek ağrısı var ise ekstra bilek çalış.
ne önerirsin hocam egzersiz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,677
Üyeler
187,375
Son üye
demir93
Geri