Hocam şu şekilde diyeyim eğer ps kafeye gittiyseniz l2 r2 tuşlarının hissiyatını biliyorsunuzdur. Tuşlar o şekilde değil de mouse tuşu gibi hissettiriyor bu koldaGamepadim yok nasıl hissettiriyor falan hiçbirfikrim yok alıştığım bi kol da yok![]()
Hocam şu şekilde diyeyim eğer ps kafeye gittiyseniz l2 r2 tuşlarının hissiyatını biliyorsunuzdur. Tuşlar o şekilde değil de mouse tuşu gibi hissettiriyor bu koldaGamepadim yok nasıl hissettiriyor falan hiçbirfikrim yok alıştığım bi kol da yok![]()
Yarış ve simülasyon oyunlarında çok rahatsız eder. Cyclone 2 alınır bu paraya.BIGBIG WON Blitz 2 Oyun Kolu
biraz daha ekleyip iyzico ve parolaparayla bunu alsam nasıl 2100 falan denk geliyor 1400tl iade zaten
İade mi edeyim diyorsunuz yani wraithden kampanyayla almıştım 2600 E denk geldiHocam şu şekilde diyeyim eğer ps kafeye gittiyseniz l2 r2 tuşlarının hissiyatını biliyorsunuzdur. Tuşlar o şekilde değil de mouse tuşu gibi hissettiriyor bu kolda
Hocam yarış oyunu veya trigger ile hassas ayar yapmanızı gerektirecek oyunlar oynamıyorsanız sorun olmaz sadece özelliğinden bahsediyorum. Bigbig won bu kolu tanıtırken hiç bahsetmediği için bu özellikten kimsenin haberi yok geldiğinde kol şaşırmayın diye haber ettimİade mi edeyim diyorsunuz yani wraithden kampanyayla almıştım 2600 E denk geldi
Trigger ne oluyor hocamHocam yarış oyunu veya trigger ile hassas ayar yapmanızı gerektirecek oyunlar oynamıyorsanız sorun olmaz sadece özelliğinden bahsediyorum. Bigbig won bu kolu tanıtırken hiç bahsetmediği için bu özellikten kimsenin haberi yok geldiğinde kol şaşırmayın diye haber ettim
Üstüne mavi nokta koyduğum tuşlar hocamTrigger ne oluyor hocam
Pedal mekaniği yok malesef oyunlarda gaz ve fren mantığıyla oynarsınız ara hızlar yok.Denemiş miydiniz